Cu cine iti lasi copilul

In Romania din ce in ce mai multi parinti apeleaza la serviciile profesionale oferite de bone, deoarece jobul le ocupa mare parte din programul zilnic, iar acestia nu au timp sa se mai ocupe de copii. De aceea, apeleaza la firme de angajare straini, unde parintii pot alege bone din Sri Lanka, Thailanda sau Filipine.

De ce tocmai din aceste tari?

In primul rand, docilitatea acestor oameni este cunoscuta in toata lumea, iar bonele Thailandeze si Filipineze sunt printre cele mai apreciate. Acestea sunt foarte atente la copii trandandu-i ca pe ai lor.

Veti economisii bani!

Spre deosebire de o bona din Romania, bonele din tarile exotice vor fi prezente 24 de ore din 24 in aceeasi casa cu copilul. O bona filipineza nu se va plange niciodata ca doreste sa se intoarca des in tara de origine. Dimpotriva se va simti ca acasa acolo unde este solicitata si va avea grija de copiii dumneavoastra exact asa cum ar avea grija de proprii copii.

Unitedimmigration.ro ofera cele mai bune solutii pentru recrutare straini indiferent de domeniul in care actioneaza. Aici angajatorii au sansa de a gasi persoane competente in mai multe domenii precum, bone, ingrijitori, bucatari sau maseuri din tarile Asiatice.

Asiaticii sunt foarte apreciati, deoarece orice sarcina ar avea, acestia o duc la capat fara sa se planga de munca depusa. Bonele Filipineze au devenit foarte populare si in Romania, deoarece tot mai multe familii prefera sa copii lor sa beneficieze de atentie 24/7, indiferent de situatie.

Recrutarea pentru straini a devenit o afacerea foarte buna, mai ales pentru cei care isi permit sa investeasca. Personalul asiatic va munci mai mult decat cel roman si nu se va plange niciodata de conditiile oferite sau de plata. In ceea ce priveste o bona, este o alegere mult mai buna pentru cei care au un serviciu solicitant.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.