Cum sa te epilezi eficient la tine acasa

Stim ca noi, femeile, avem o multime de ritualuri de frumusete, pe care le punem in aplicare chiar la noi acasa. Asa se intampla si in cazul epilarii – uneori mergem la salon, pentru ca avem timp, uneori stam acasa pentru ca ne este mult mai comod asa. Este important sa stim ca putem sa ne epilam eficient si singure, fara ajutorul unei cosmeticiene. Tot ce iti trebuie pentru a realiza acest lucru este: un pachet (sau mai multe) de ceara film, pe care-l poti incalzi pe flacara de aragaz, intr-o craticioara pe care o folosesti doar in acest scop sau un incalzitor ceara, care va face aceasta treaba in locul tau.

Personal, eu sunt adepta incalzitorului, deoarece acest aparat mic si compact functioneaza in felul urmator: in interiorul acestuia se introduce o rezerva de ceara, special creata pentru acest tip de aparat, apoi acesta se va baga in priza si se va incalzi cu ajutorul curentului. Treptat, ceara se va topi si il poti folosi sa aplici ceara in locurile dorite. Chiar si aplicarea acesteia se va face extrem de usor: pur si simplu treci cu aparatul peste suprafata corpului pe care doresti sa o epilezi si datorita unei role (care este inserata in aparat) ceara se va distribui in mod uniform, fara surplus.

In plus, incalzitorul de ceara are si un gemulet pe lateral, prin care puteti sa vedeti cata ceara mai aveti in rezerva de ceara, fara a ridica rezerva din aparat. Incalzitorul mai are un alt avantaj: acesta nu face deloc mizerie, spre deosebire de metodele clasice de epilat cu ceara (care presupun murdarirea unui recipient in care se incalzeste, ustensila cu care se aplica ceara si asa mai departe). Asadar, la finalul unei sesiuni de epilare, vei avea mai putin de strans in urma ta. Mi se pare grozav acest lucru!

Indiferent de metoda de epilare pe care o urmezi, sa stii ca aceasta poate fi la fel de eficienta precum cea realizata intr-un salon de cosmetica, daca urmezi instructiunile de utilizare ale produselor catre care te-ai orientat. Si vei vedea ca, pana la urma, practica este mama invataturii, iar daca la inceput procedeul iti va lua mult timp si vei fi stangace in manuirea incalzitorului de ceara (sau a spatulei, in cazul in care vorbim de ceara tip granule), cu timpul iti va intra in reflex acest obicei si te vei descurca mult mai bine.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.