Sapunuri pentru profesionisti, doar de la sanito.ro

In domeniul alimentar, medical sau cel cosmetic, igiena este extrem de importanta. Adesea vedem la stiri cum anumite controale in unele locatii dezvaluie nereguli majore, unele dintre ele cauzate de lipsa igienei. Se mai intampla uneori ca mainile murdare sa provoace multe probleme in restaurante sau spitale. Infectiile sau toxiinfectiile pot sa apara si de la o igiena precara. De aceea, daca suntem proprietarii unui restaurant, fast food, al unui salon de cosmetica sau detinem un cabinet sau o clinica medicala, ar fi bine sa ne instruim angajatii in privinta pastrarii igienei mainilor.      De asemenea, pentru asta ar fi indicat sa le punem la dispozitie produse de calitate, de la magazine specializate. Sanito.ro este cea mai frecventa alegere a profesionistilor. De ce? Pentru ca, in primul rand, acest magazin online ofera clientilor solutii de igienizare complete cu produse de cea mai buna calitate. Este vorba de detergenti sau sapunuri. Prezenta pe piata de profil, de peste 13 ani, le-a asigurat o reputatie extraordinara si aprecierea unor institutii sau companii de renume. Clientii pot alege pentru dotarea bailor, bucatariilor si cabinetelor, mai multe tipuri de sapunuri:

1. Sapun lichid. Acesta este unul din cele mai frecvente tipuri de sapun achizitionate de clientii sanito.ro. Desigur, pe sanito.ro exista mai multe brand-uri. Unul din sapunurile frecvent achizitionate este sapunul lichid economic la 5L AQA Choice. Acesta este este un sapun lichid recomandat tuturor tipurilor de piele. Asigura un raport calitate pret excelent. Are in componeta sa agenti de perlare si glicerina, pentru a oferi o hidratare corespunzatoare pielii. Se aplica direct pe pielea umeda, se maseaza si se clateste cu apa. Are un pH neutru, sapunul fiind recomandat atat persoanelor cu piele normala, cat si celor cu piele uscata sau cu tendinta de uscare.

2. Sapun spuma. Si acesta este frecvent folosit, si cam toate brand-urile se vand pana aproape de epuizarea stocului. Insa sanito.ro are grija mereu sa aduca produse cat mai multe pentru a multumii toti clientii. Un exemplu este sapunul spuma la 5 L de la Konga. Acesta contine glicerina  si este delicat cu pielea. Se foloseste in dozatoare speciale pentru acest tip de sapun. Parfumul sau este acela de liliac.

3. Sapun crema. Sapunul de la Tork se foloseste numai cu dozatoarele speciale de la acelasi brand. Nu iti face griji, deoarece aceste dozatoare sunt disponibile la sanito.ro. Acesta este un produs testat dermatologic si avizat Nordic Ecolabel. Nu este doar un simplu sapun. Este o lotiune pentru maini si corp, ideala pentru piele normala, sensibila sau uscata. Contine ulei de canola, glicerina, panthenol si vitamina E, ingrediente ce confera efect de catifelare si regenerare al epidermei. Nu contine parfum sau coloranti, reducand riscul alergiilor.

Acestea sunt cateva tipuri de sapunuri disponibile pe sanito.ro. Gama este extrem de diversificata, asa ca este imposibil pentru un profesionist sa nu gaseasca ceea ce cauta pentru afacerea sa. Pe site-ul acestui magazin se gasesc foarte multe alte produse dedicate igienei, iar echipa de aici te poate sfatui in legatura cu ce produse poti comanda in functie de tipul de afacere pe care il ai sau in functie de necesitatile tale.

Comanda acum de pe sanito.ro pentru o igiena extraordinara!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.