Barul de pe litoral

S-a dat startul petrecerilor de pe litoral. Aceasta luna iulie este perfecta pentru tineri, dar si pentru cei trecuti de a doua sau a treia tinerete, care isi doresc sa isi petreaca o vacanta la mare. Avem o mare frumoasa si, din fericire, in ultimii ani, turismul a inceput sa se dezvolte foarte bine. Pe litoralul Marii Negre sunt din ce in ce mai multe evenimente care atrag oamenii din toata lumea. Concerte si festivaluri, aduc laolalta oameni din Europa, America si chiar din Australia. Toti vin sa se distreze si sa se relaxeze. Si dupa o zi pe plajele insorite ale litoralului, ce este mai bun decat un longdrink sau un fresh de fructe? Acestea sunt bauturile vedeta ale sezonului si clientii se inghesuie sa le consume. 

Pe acest lucru am mizat si eu atunci cand mi-am deschis afacerea inca de anul trecut. Pentru ca am avut succes cu bauturile aromate si racoritoare, realizate in mare parte din si cu fructe proaspete, anul acesta m-am gandit sa ma extind. Mi-am zis ca pe langa bauturi, merge sa le ofer clientilor si ceva de mancare. Este vorba despre sandwich-uri sau alte preparate usoare, de tipul take-to-go, care sa nu necesite o pregatire complicata. Inca de cand am redeschis sezonul, vanzarea a fost de proportii. Desigur, va gaditi ca la un asemenea volum de bauturi si alimente, eu si oamenii alaturi de care lucrez, stam 50% din timp spaland vase. Insa nu este deloc asa.

Asta pentru ca am ales sa cumpar consumabile catering de la magazinul Sanito.ro. Acest magazin, cu o experienta de peste 13 ani in domeniul comercializarii produselor de tip HORECA, dar si a detergentilor sau dezinfectantilor, imi furnizeaza mereu cele mai bune pahare plastic si alte produse pe care le pot folosi la barul meu. Aceste produse sunt rezistente si eu scap de corvoada spalatului, iar clientul este multumit ca poate sa plece cu produsul oriunde doreste. Pe langa aceste pahare, mai pot achizitiona inclusiv caserole unica folosinta pentru produsele alimentare. Acestea sunt astfel pastrate si transportate in cele mai bune conditi, oriunde doreste clientul. Fie ca vrea sa manance la masutele amenajate de noi, sau vrea sa ia mancarea cu el, aceasta se va pastra calda si savuroasa mult timp.

Revenind la pahare de unica folosinta, acestea sunt disponibile pe site in mai multe variante. Astfel, pe langa clasicele pahare din plastic, poti alege si cateva modele inedite. Sunt disponibile pahare pentru vin, cu picior, foarte elegante si care sunt cerute adesea de cei care vor sa bea si un vin pe litoral. De asemenea, pe site sunt si pahare de plastic pentru sampanie. Acestea sunt preferatele petrecaretilor care comanda sampanie, dar si ale patronilor de astfel de locatii, pentru ca nu mai stau cu grija ca cele de sticla se vor sparge si ca va fi nevoie sa achizitioneze altele.

Eu folosesc paharele pentru frappe, cu capac. Capacul are loc special pentru pai si astfel se asigura si faptul ca nu se va varsa lichidul din interior. La set sunt 50 de pahare iar un bax are 1000 de bucati. Pentru cei care fac comenzi mai mari de 175 RON, transportul va fi gratuit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.