Cate tipuri de pensule pentru ochi exista

Ne place sa fim frumoase, zi de zi, indiferent de ocazie. Atunci cand ne machiem, cel mai mult ne place sa ne punem in evidenta ochii. In functie de evenimentul la care mergem sau de tinuta pe care o purtam, alegem si machiajul ochilor. Daca ne uitam in revistele de specialitate, observam ca makeup artistii ne propun a gama larga de tipuri de machiaj. De la machiajul de zi, pana la machiajul de seara, ideea principala este ca, la final, look-ul  sa fie unul deosebit, natural si machiajul sa arate impecabil. Insa, in spatele rezultatului final, in afara de farduri, stau si alte “ustensile”. Este vroba despre pensule machiaj speciale pentru pleoape. Probabil te gandesti ca o singura pensula este suficienta. Insa trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri.

Pe site-ul magazinului Red Velvet sunt disponibile foarte multe modele de pensule, de diferite forme si marimi, si fiecare dintre ele are cate un rol bine definit in machiajul ochilor.

Pensulele de machiaj pentru ochi sunt disponibile in forme diverse si cu anumite unghiuri care au ca target anumite aspecte ale machiajului. Depinde foarte mult de forma pensulei daca iti doresti sa obtii un look dramatic sau un look natural. Chiar daca faci erori in machiaj, cu o astfel de pensula poti repara greseala, mult mai bine decat cu varful degetelor.Daca iti doresti ca machiajul tau sa reziste mult, sa stii ca alegerea pensulei este foarte importanta.

Iata cateva tipuri de pensule speciale pentru ochi, pe care le poti cumpara de la magazinul Red Velvet:

1. Pensula contur ochi . Este o pensula ideala pentru detalii si pentru aplicarea culorii in crease. Este indicata si pentru aplicarea fardului in jurul ochilor. Se poate obtine un efect de smokey eye.

2. Pensula de super precizie pentru ochi. Cu aceasta pensula se pot trasa linii foarte fine pe linia ochiului. Este o pensula din fibre sintetice si cu maner din lemn.

3. Pensula mare pentru pentru fardul de ochi. Este o pensula pentru aplicarea fardului pe pleoapa, pliul pleoapei sau arcada. Este confectionata din par sintetic de inalta calitate.

4. Pensula Oval Toothbrush. Toti makeup artistii au in trusa asa ceva. Aceasta pensula are o textura fina a parului si confera o aplicare uniforma, profesionala. Este special conceputa sa nu absoarba produsul, conferind o mai mare acoperire, iar produsul nu se strange de-a lungul zilei / serii.

5. Pensula profesionala Micro blending. Aceasta pensula este special conceputa pentru a da un finisaj profesionist machiajului. Este prevazuta cu perii sub forma unghiulara pentru o mai buna precizie si este ideala pentru uniformizare si pentru o aplicare usoara.

Pe site sunt disponibile mult mai multe tipuri de pensule pentru machiajul ochilor. Alege-le pe cele mai bune si creaza-ti machiajul de vis!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.