De unde sa cumperi jante auto ieftine

Jantele auto sunt in prezent o metoda rapida prin care va puteti imbunatati aspectul si performanta masinii. Asta se poate face foarte facil, optand pentru un model de jante high end, care sunt construite din aliaje foarte usoare si au un aspect sportiv si agresiv. Costul de achizitie a unui astfel de set de jante este mai ridicat in comparatie cu un set de la un producator mainstream, insa performanta oferita si aspectul este total diferit.

De asemenea, este important sa cumparati jante de la un magazin de incredere, pentru a fi siguri ca primiti jante originale cu garantie si certificat de conformitate. Garantie si certificatul de conformitate sunt importante, in special in cazul in care suferiti o defectiune si aveti nevoie sa o trimiteti la garantie la un service specializat.

De unde sa cumparati jante ieftine

Cele mai ieftine jante le puteti gasi doar online. Cumparati un set jante online pentru a profita de avantaje mari in comparatie cu un magazin clasic. Avantajul major este ca puteti sa faceti configurarea singuri. Intrati intr-un configurator de jante, introduceti datele masinii precum an fabricatie, tip caroserie, motorizare si dimensiune jante dorite si veti avea afisate doar jantele compatibile 100% cu masina pe care o aveti.

Astfel, sunteti siguri ca le puteti monta fara sa fie nevoie de modificari la butuc sau sa adaugati alte elemente pentru a se potrivi exact. Este important sa faceti aceasta configurare, pentru ca pot fi jante care au dimensiunea exacta cu cea a jantelor pe care deja le aveti pe masina, dar prin constructia lor (spite in afara sau inauntru) sa atinga in etrieri sau sa faca montarea imposibila pe masina.

In cazul achizitie de jante contrafacute, este posibil ca dimensiunea stantata pe ele sa nu fie cea adevarata, iar calitatea lor indoielnica le face sa fie susceptibile mai rapid la fisuri sau la rupturi. Asta mareste considerabil riscul de accident.

Cumparati mereu jante aliaj noi si nu riscati cu jante second hand, la care nu puteti sa aproximati starea lor sau sa observati starea aliajului. Jantele sunt singurul si cel mai important contact pe care masina il are cu asfaltul, prin urmare, starea lor este esentiala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.