Sa cumparam ethereum cu plata cash sau nu?

Achizitionarea criptomonedelor pare in acest moment una dintre cele mai bune investitii pe care le-am putea face. este de notorietate bitcoin-ul si modul fabulos in care acesta a crescut intr-un timp foarte scurt. Cu toate ca aceasta crestere nu doar ca s-a oprit ci chiar a scazut destul de mult in comparatie cu nivelul maxim atins, criptomonedele raman in continuare o tentatie foarte mare. Aceasta tentatie deriva si din faptul ca in ultimii ani, pe piata criptomonedelor au aparut din ce in ce mai multe monee digitale. Ethreum este una dintre criptomonedele despre care se spune ca la un moment dat va depasi bitcoin-ul si va deveni cea mai importanta moneda de pe piata monedelor digitale. Avem motive sa cumparam ethereum cu plata cash sau aceasta moneda virtuala se va stinge usor, usor? Este un raspuns greu de dat insa putem face niste supozitii, acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol.

Ce este ethreum-ul?

La fel ca si bitcoin-ul, ethereum-ul este o moneda virtuala. Aceasta a fost lansata in anul 2015, iar din momentul lansarii pretul acesteia a continuat sa creasca. Este adevarat ca, cresterea s-a realizat si se realizeaza in continuare intr-un ritm destul de lent insa detaliul important este ca aceasta moneda virtuala a evoluat foarte mult din momentul in care a fost lasnata pe piata criptomonedelor.

Motive pentru a investi in ethereum

Pentru a incerca un raspuns la intrebarea aflata in titlul acestui articol si cu siguranta in mintea multor persoane, in continuarea acestui articol voi prezenta pe scurt care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa cumparam ethereum cu plata cash.

  1. Este o moneda digitala. Avand in vedere ca mediul online va fi in viitor din ce in ce mai important, multe lucruri din mediul real se vor muta in mediul online, este asteptat ca valoarea ethereum-ului sa creasca odata cu cresterea importantei mediului online.
  2. Este moneda care se bucura de cel mai ridicat nivel de securitate, atat de pe piata criptomonedelor cat si de pe piata monedelor fizice. Acest detaliu este un motiv care cu siguranta va face ca din ce in ce mai multa lume sa aiba incredere in ethereum si sa investeasca sume din ce in ce mai mari. Acest lucru va conduce la cresterea valorii ethereum-ului.
  3. Tranzactiile realizate cu aceasta moneda virtuala se realizeaza mult mai repede decat tranzactiile cu oricare alt tip de moneda virtuala sau nu.
  4. Comisioanele care trebuie platite ca urmare a tranzactionarii acestei monede virtuale sunt foarte mici.
  5. Nu este sub controlul vreo unei institutii financiare sau guvernamentale.

De unde putem achizitona ethereum?

Pentru ca ethereum-ul este o moneda virtuala, mediul online este locul din care poate fi achizitionata aceasta moneda digitala. Bitmahavi.com este una dintre platformele de tranzactionare a criptomonedelor prin intermediul careia putem achizitiona ethereum. De ce aceasta platforma si nu alta avand in vedere ca in momentul de fata in mediul online exista foarte multe astfel de platforme? Pentru ca bitmahavi.com ofera, printre altele, urmatoarele avantaje:

  • Nivel de securitate foarte ridicat astfel incat tranzactiile realizate prin intermediul acestei platforme de tranzactionare a criptomonedelor sunt in siguranta.
  • Pune la dispozitia clientilor cele mai performante ATM-uri dedicate criptomonedelor. Datorita acestor ATM-uri, clientii au posibilitatea de a achizitiona sau vinde criptomonede repede, la cele mai bune preturi si intr-un mediu sigur. Ce iti poti dori mai mult decat atat?
  • Preturile la care sunt tranzactionate principalele monede virtuale de pe piata criptomonedelor ofera posibilitatea de a inregistra profit multumitor.
  • Ofera mai multe metode de plata pentru achizitionarea monedelor virtuale, inclusiv plata cash.

Concluzii

Avand in vedere ca traim si vom trai intr-o societate in care mediul online va avea un cuvant din ce in ce mai greu de spus dar si avantajele oferite de catre ethereum se poate trage concluzia ca este recomandat sa investim in ethereum. Daca aceasta investitie se va dovedi rentabila nu poate spune nimeni cu exactitate pentru ca profitabilizarea investitiei depinde de un cumul de factori. Comportamentul de tranzactionare al clientului este unul dintre cele mai importante criterii de care depinde rentabilizarea sau nu a investitiei. Pentru ca investitia sa aiba cat mai multe sanse de rentabilizare este recomandata prudenta, responsabilitatea in timpul tranzactiilor si o documentare cat mai aprofundata cu privire la tot ceea ce inseamna piata criptomonedelor si in special ethereum.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.