Comanda ladite fructe, fiindca imi este mila de fructele ce stau gramezi pe pamant!

Vara a plecat de doua zile indesand in valiza vacanta. Ne-am trezit in prag de toamna, cand scolile isi deschid larg portile, alergand ca furnicile, sa ne pregatim pentru toamna. De la inceputul lui august, vara ne facea semn cu ochiul ca in curand se duce. A fost dulce, a fost luminoasa, a fooost!

Cadea cate o frunza galbena ca gutuia din pom, mai radea pe ram un mar rosu in obraji, intr-un colt al gradinii fosneau uscat frunzele, cazute prematur.

Trebuie sa iti spun ca imi este atat de mila de merele lasate neculese, sa sece pe ram sau recoltate si puse direct pe pamant! Cum sa faci asta rasfatatelor fructe de toamna: merelor de diferite culori, gusturi si arome, gutuilor amarui, luminoase ca soarele si perelor zemoase, prunelor violet, ornate cu bruma argintie?

Ai uitat ce se spuna in legatura cu mancatul unui mar pe zi? Merele, consumate cu regularitate, te scapa de doctor. Un mar pe zi si va fugi boala de tine ca de om sanatos.

Comanda ladite fructe de acum, sa le stii asezate frumos si cu grija pe paturile pe care le merita!

Fructele reprezinta sanatate, viata. Ele au adunat zaharuri din soare si vitamine pentru tine si ti le dau depozitate frumos in pulpa lor. Gestul lor de a-ti darui substante sanatoase sa te hranesti cu ele si sa prinzi puteri este de o maxima generozitate.

Gestul oamenilor de a lasa neculese si nedistribuite aceste comori vegetale este de neiertat.

Cu toate acestea raman fructe neculese in pom sau cad si putrezesc pe pamant, cand in marile orase este atat de mare nevoie de ele!

Stiti voi ca de la plantarea pana la rodirea unui pom fructifer trec ani buni? Cel putin daca nu doresti sa le vinzi sau sa le duci la un centru de prelucrare legume-fructe, le pori dona saracilor, copiilor de la casele de copii sau din spitale, celor care mor de pofta merelor.

Comanda neaparat ladite din plastic pentru livada ta, fiindca din fructele de toamna poti face:

-bani frumosi, vanzandu-le la piata sau in supermarketuri. Am vazut multe gospodine alergand ca albinele in plina toamna, cu cosurile sau sacosele la piata, sa aleaga: mere, pere si prune. Merele, in special cele cretesti sau ionatane, sunt spalate cu grija, razuite si puse la borcane sau la congelator pentru placintele care se fac iarna. Din perele parfumate iese un compot de senzatie. Prunele devin gemul acrisor, care are un gust excelent cu unt sau merge perfect la clatite.

Gutuile coapte sunt divine. Ah, sa pui putina scortisoara in scobitura lor, zahar si nuca macinata! Dar din gutui se face si o dulceata rafinata: fie ca sunt taiate in cubulete marunte, fie date pe razatoare si cu miez de nuca. In cazul in care nu doresti sa faci toate acestea, le poti duce la punctele de colectare a legumelor si fructelor, sa faca altii.

Tocmai de aceea ti-am spus sa comanzi ladite. Este mult mai bine sa duci merele frumos asezate, care sa nu fie battue, sa le poti vinde foarte repede si elegant. In ladite, omul iti poate vedea marfa mai bine, daca o pui in saci se si bate si este si ascunsa vederii clientului.

-sucuri naturale, ducandu-le la fabricile care le proceseaza. Totul este foarte simplu: duci fructele, dai banii si iei pungile frumos ambalate cu suc bun si sanatos. Aroma naturala a fructelor se simte de departe.

Iarna, un pahar de suc natural reprezinta un deliciu la micul dejun, putand fi consumat la fel de bine seara, impreuna cu cei dragi.

In locul unei bauturi contrafacute sau plina de e-uri, imagineaza-ti ca bei suc natural de mere si ca manaci si o bucata de placinta cu branza!

-o tuica buna, pe care o poti folosi si ca dezinfectant sau ca tratament.

Ce spui?  Te-am convins sa nu mai lasi fructele la voia intamplarii, ci sa le aduni si sa le pui frumos in ladite? Din moment ce ai facut investitia, o ai ani intregi, fiindca ambalajele din plastic rezista foarte mult.

Comanda acum ladite suficiente pe care sa le pastrezi in depozit si sa le ai si la anul! Ai grija de ele si vei vedea cat de usor este sa ai suficiente ambalaje de calitate la dispozitie!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.