Ai nevoie de o camera auto dvr black box?

Camera auto dvr black box este aici, la TechStar. Va vine sa credeti? Da, o avem, si da, v-o oferim cu placere. Aceasta camera auto este una dintre cele mai bune, fiind o camera auto video de top. Este potrivita pentru cei mai pretenstiosi dintre soferi sau pentru aceia care intotdeauna cauta calitatea superioara a produselor.

CAMERA AUTO DVR BLACK BOX

Avand o calitate superioara a imaginii, camera auto DVR BLACK BLOX este FullHD. Acest lucru duce la crearea unei imagini de inalta calitate si a unei filmari care surprinde totul pana la cele mai mici detalii. Daca te incadrezi in categoria persoanelor care sunt atenti la detalii, camera auto este alegerea potrivita pentru tine. Vine la pachet cu un cablu USB, un incarcator de masina si un suport de prindere pentru masina.

In plus, are toate functiile incluse: WDR, detectia miscarii, G-sensor, Still Photo Capturing, senzor de imagine 3.0 Mega CMOS. Acestea o fac fiabila, adaptabila in orice situatie. Camera auto novatek c898 are 12 megapixeli si un unghi wide de 170 grade. Filmeaza in formatul video MOV si are un range zoom de 4x. Senzorul de imagine 3.0 mega cmos asigura o calitate superioara a imaginii, facand din aceasta camera auto video una dintre cele mai bune alegeri.

Are un ecran de 2.7 inchi si suporta un card microSD de pana la 32 de GB. Astfel, aceasta inregistreaza si stocheaza toate imaginile de care tu ai nevoie intr-un spatiu mai mult decat incapator. Mai mult, are numai 100 de grame si un design modern, lucruri care o fac indispensibila masinii tale.

ACCESIBILITATE

Ne referim la pret, desigur. Camerele auto DVR variaza intre 100 si 500 lei. Daca tu esti soferul responsabil care vrea sa detina o camera auto video de top, acceseaza https://techstar.ro/13-camere-video-auto-dvr-black-box si nu mai sta pe ganduri. Sa pornim la drum!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.