Bijuterii din argint pentru o primavara fabuloasa!

Argintul pretios, liniile neobisnuite potrivite pentru acest nou inceput, acestea sunt caracteristicile inedite ale noii colectii debijuterii argint pentru primavara 2020 a minunatei Ioana Preda. Ca in fiecare an, creatoarea ne surprinde cubijuterii din argint, realizate impecabil in numele creativitatii si al unui stil contemporan si la moda. Sunt bijuterii de argint puternice, cu texturi care amintesc de opulenta podoabelor din colectiile clasice europene sau orientale, bijuterii create pentru o femeie cu o personalitate marcanta.

Atractia unor piese de rezistenta precum inelele Blair, Fiona si Hazel devine abstracta in redarea plastica extraordinara a bijuteriilor. Sunt creatii elegante, usor de asortat in ciuda opulentei, care imbraca frumos degetele delicate ale unei femei. Este o colectie de bijuterii din argint veritabil, infrumusetat cu culorile zirconiilor care atrag privirea oricui. 

Cerceii sunt piesa de rezistenta prin modele noi si inedite oferite de Ioana Preda. Se remarca modelele Isla, Jasmine, Raya, Leya sau Diva, insa nici restul modelelor nu sunt mai prejos. Formele sunt o combinatie reusita dintre modern si clasic, cu o tenta de misticism oriental. De exemplu, modelele Isla si Jasmin ne reamintesc de palatele maharajahilor, de printese indiene care erau impodibite cu bijuterii ce la puneau in valoare frumusetea nerpetuita. Acesti cercei ne seduc din prima clipa si ne fac sa ii alegem pentru a ne completa colectia de bijuterii.

Bratarile, in schimb, au acel aer boho chic care ne arata ca, peste ceva timp va veni vara si vom putea, in sfarsit sa ne etalam bratele si sa ne lasam invaluite de lumina soarelui. Bratarile Ioanei Preda se pot purta individual sau mai multe la o mana. Se remarca modelele Trevi, Cross, Molecole sau Lana.

Nu putem sa nu amintim si colierele, care se pot incadra in acelasi stil cu cel al bratarilor. Daca la cercei avem inspiratia orientului, la coliere se vede o influenta mediteraneana, un mix de stil ce ne aduce bijuterii precum colierele Trevi, Banut, The Sky, Golden Night sau Nude.

Primavara se anunta a fi spectaculoasa si solara si bijuteriile oferite de Ioana Preda vor fi punctul de rezistenta al accesoriilor noastre, indiferent de tinuta pe care o vom adopta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.