Masaj balinez de reflexoterapie, pietre vulcanice. Incearca si tu!

Pretuiesc tot ce vine la noi pe aripile timpului. Cuvintele vechi au parfumul acela arhaic prin care reinvie o epoca demult apusa. Imi place cand merg la restaurante si mi se prepara mancaruri dupa retete stravechi si mai ales, cand imi sunt servite in vase din lut, care abia au fost luate de pe foc.

La restaurantele din Turcia se patreaza si ritualuri de sevire a acestor feluri traditionale. Tocana de legume si de carne de vita sau de oaie este adusa in fata mesenilor pe un fel de soba ambulanta, iar acestia pot vedea focul si pot auzi sfaraind mancarea in vase.

Cand bucatarii si ospatarii intra cu acest preparat in sala de mese, luminile se sting si lumea se bucura de spectacolul flacarilor de sub vasul mare cu mancare.

Avem nevoie sa stim cum au trait oamenii in trecut din urmatoarele motive:

-sa fim multumiti cu ce avem, fiindca in trecut viata era mai grea

-sa ne insusim lectii folositoare de la cei care au trait inaintea noastra

-sa putem compara cum au evoluat lucrurile din trecut, pana in prezent.

Am evocat trecutul, fiindca va informez cu maxima bucurie ca exista un salon de masaj in Bucuresti, Fivemassage.ro, unde clientilor li se da posibilitatea solicitarii unei sedinte de masaj balinez de reflexoterapie, pietre vulcanice. Incearca si tu aceasta tehnica straveche de masaj care nu se stie prin ce minune a ajuns pana la noi!

Se spune ca ea a aparut in Asia si a fost descoperita de un vraci, care a devenit cel mai bogat om din acela timpuri, drept rasplata pentru descoperirea sa. Unui imparat al lumii i s-a nascut o fata foarte frumoasa, dar care nu putea sa mearga si sa stea in picioare. Pe masura ce crestea, ea se plangea de dureri. Se spune ca era asa de frumoasa, incat, cand servitoarele o scoteau in caruciorul poleit cu aur in parc, trandafirii plangeau cu petele de sange, fluturii se asezau pe mana ei, iar slujitorii nu isi putea lua privirea de la ea.

Imparatul lumii a chemat la el toti vracii si tamaduitorii din lume si a promis ca va face averea jumatate cu cel care ii va pune fata pe picioare si ii va alina durerile.

Au venit vraci de la capatul pamantului si au incercat, dar zadarnic. La sfarsit, s-a infatisat si un calugat modest din Tibet, cu o traista de ierburi aromate si a cerut sa i se permita sa intre in camera fetei in fiecare zi, dimineata si seara.

Dupa o luna de tratament, fiica imparatului a facut primii pasi. Durerile au incetat, picioarele si mainile au devenit functionale si totul a fost perfect. Insanatosirea fetei s-a produs datorita miscarilor dinamice care alternau cu cele linistite, dar si datorita uleiului esential pregatit cu plantele magice aduse din munti.

 Imparatul s-a tinut de cuvant si l-a rasplatit, cu conditia sa tina secret acest masaj.

Slujnicele curioase au tras insa cu ochiul si au transmis copiilor lor tehnicile masajului salvator.

In prezent, cine doreste o sedinta de masaj arhaic, balinez, se programeaza din timp la Fivemassage si poate plati sedinta si cu criptomonede, fiindca acesta este singurul salon de masaj care accepta acesta modalitate de plata.

Programarea se face de la domiciliu, prin intermediul unui dispozitiv in mai putin de 5 minute, iar in cazul in care iti iei un abonament tot in criptomonede, poti combina cum doresti tehnicile de masaj.

In prezent exista 14 tipuri de masaj, toate fiind benefice organismului si completandu-se reciproc. De pilda anumite masaje te scapa de durere si de stres, in timp ce altele au ca scop infrumusetarea.

Multe femei si  multi barbati carora le pica parul si au ales masajul capilar, de la a treia sedinta au observat o imbunatatire, fiindca in acest mod se intensifica rapid circulatia sangelui si se intareste radacina parului.

Masajul facial are si el rolul de a diminua ridurile si de a asigura supletea tenului, iar prin masajul anticelulitic urmele dizgratioase de pe corpul tau dispar ca prin minune.

Masajul cu piatre calde, vulcanice iti transfera energia pozitiva din natura si dupa cum toate componentele universului se afla in echilibru si omul care il solicita va capata un echilibru perfect intre exteriorul si interiorul sau.

Reflexoterapia te scapa de dureri fara analgezice, fiindca terminatiile nervoase care corespund organului bolnav sunt activate si disfunctia se rezolva instantaneu.

Omul modern are nevoie de linistea si de confortul de la salonul de masaj prezentat mai sus, dar si de terapia naturista care nu are efecte negative.

Este important sa investesti in sanatatea si linistea ta, oricat de mult ar costa si sa duci pana la capat aceasta cura de masaj!

Cand vine vorba de sanatatea noastra, nimic nu este prea scump. Da, solicita masaj terapeutic sau balinez si mergi la salon cu incredere si vei vedea cat de bine te vei simti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.