Extensiile din par natural, de la Belher – preferatele femeilor cu stil

Cand vine vorba de solutii imediate in ceea ce priveste lungimea si volumul parului, cea mai la indemana optiune sunt extensiile de par. De ce sa fim nevoite sa asteptam ani buni pentru a realiza o schimbare de look? In ziua de azi aplicarea extensiilor de par a devenit una dintre cele mai cerute schimbari la toate saloanele din tara si de peste hotare.

Extensiile de par sunt se impart in doua categorii: extensii din par natural si extensii din par sintetic.

Avantajele extensiilor din par natural

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre extensiile din par natural deoarece acestea sunt cele mai rezistente la schimbarile pe care le facem de obicei la par: coafare, vopsire, tratamente, indreptare etc.

Extensiile din par natural sunt deosebit de versatile si mult mai flexibile. Acestea, desi sunt adaugiri suplimentare la par, se comporta exact ca si parul natural. Astfel ca daca dorim sa ne schimbam coafura constant, o putem face. Putem trece imediat de la un par lasat lejer pe spate la o coafura tip coc sau coada fara a ne face probleme ca extensiile nu vor sta la locul lor.

Un alt avantaj al acestora este faptul ca le putem vopsi oricand. In cazul in care dorim sa schimbam nuanta parului, putem foarte bine sa vopsim si extensiile in aceeasi culoare, pentru ca rezultatul sa fie un par intr-o nuanta uniforma, fara a se cunoaste tente diferite de culoare.

La Belher – magazin popular de extensii si peruci, gasim extensii de par natural intr-o gama variata de culori, astfel incat este posibil sa gasim chiar nuanta pe care o are parul nostru si in acest caz nu va fi necesara o vopsire a lor. Dar este bine sa stim ca daca nu o gasim, putem oricand sa le aducem la culoarea dorita prin vopsire.

De asemenea, aceste extensii nu se vor deteriora atunci cand vom aplica pe par diverse tratamente pentru hidratare si stralucire, ba chiar le vor imbunatati aspectul natural – in acest sens Belher dispune de produse profesionale, special dedicate acestora.

In cazul in care optam pentru extensii cu par cret, oricand dorim o schimbare, in sensul ca vrem sa indreptam parul, o putem face chiar si avand extensiile aplicate, parul se va indrepta exact ca si cel natural.

Extensiile din par natural de la Belher

Magazinul online Belher ne pune la dispozitie o gama variata de extensii de par natural Remy, avand o calitate exceptionala. Acestea au varfuri drepte si firele de par au aceeasi grosime pe toata lungimea lor.

Extensiile din par natural sunt disponibile in functie de preferinte si necesitati: gama Premium – extra volum, gama Deluxe – dublu volum, gama VIP – triplu volum si gama Ombre – cu diverse tipuri de prindere.

Indiferent ca avem nevoie de mai mult volum pentru par deci sau pur si simplu ne dorim sa fie mai lung, Belher vine in ajutorul nostru cu extensii din par natural de calitate superioara, oferind certificat de autenticitate si de calitate pentru orice tip de extensie din par natural Remy.

Nu mai asteptati sa va creasca parul si incercati extensiile de par Belher!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.