Introducere in covoarele HORECA

In industria ospitalitatii, cunoscuta si sub numele de HORECA, a oferi servicii excelente inseamna a crea o experienta de top. Indiferent daca proiectati si selectati covoare profesionale pentru hoteluri, restaurante, baruri sau cluburi, o experienta minunata incepe intr-un mediu impecabil si unic. Ce modalitate mai buna de a face acest lucru decat prin proiectarea suprafetei care va primi oaspetii? Puteti apela la sanito.ro care ofera covorase HORECA de diverse dimensiuni si cu modele cat mai diversificate. Acestea sunt atat covorase interior, cat si exterior si pot fi personalizate cu logo-ul hotelului sau restaurantului.

Cu o gama versatila de designuri si stiluri, proprietati acustice uimitoare si confort incontestabil, covoarele HORECA sunt o optiune superioara pentru un restaurant sau un hotel. Stim ca fiecare proiect de ospitalitate este diferit, are obiective proprii si vizeaza o ambianta unica. Poate fi dificil sa alegeti ce mochete sunt potrivite pentru proiectul dvs.

Pentru a crea un mediu unic si confortabil, care rezolva propagarea sunetului inerent in unitatile de ospitalitate, cel mai bine este sa alegeti covoare concepute special pentru hoteluri, baruri, restaurante si sali de conferinte, adica HORECA. In timp ce alte optiuni de pardoseala, cum ar fi parchetul, betonul lustruit sau dalele de gresie isi au locul in anumite proiecte, in general vorbind, aceste optiuni nu au diversitatea de stil, design, textura si tip de constructie pe care le poate oferi mocheta HORECA. Cand sunt instalate corect si intretinute in mod corect, beneficiile covoarelor speciale sunt foarte multe.

Covoarele HORECA ofera o versatilitate de design inegalabila. Puteti alege dintr-o gama larga de culori, modele si texturi diferite sau sa comandati un covor specific proiectului care sa se potriveasca cu mediul dvs. Hotelier sau de restaurant. In industria ospitalitatii, aceasta versatilitate este cruciala! Fie ca proiectati un hotel, un bar, un restaurant sau un club, aceste optiuni unice de design pentru covoare vor afecta direct experienta oaspetilor. In trecut, alegerea unei selectii standard fata de designul covoarelor personalizate era o problema de buget, restrictii de timp si lavabilitate dorita. Astazi, nu este cazul! Dezvoltarea tehnologiei inseamna proiectari de covoare personalizate pentru hoteluri si restaurante, in general, mai rapide si mai rentabile. Doar imaginatia stabileste limita.

Desi rezistenta este adesea citata ca un argument principal impotriva covoarelor, acest lucru nu trebuie sa fie cazul. Un covor de ospitalitate de inalta calitate, va dura 10-30 de ani.  Pentru a va asigura ca veti obtine un covor durabil pentru hotelul sau restaurantul dvs., asigurati-va ca alegeti un producator care respecta standardele internationale adecvate. In Europa, acest lucru inseamna ca toate covoarele trebuie sa fie testate si certificate in conformitate cu EN 1307, ceea ce evalueaza covorul pentru rezistenta si pastrarea aspectului pe termen lung. 

Stiti ca contabilizarea zgomotului este esentiala pentru proiectele de ospitalitate. Acesta este locul in care covoarele HORECA ofera beneficii acustice clare. Covoarele reduc zgomotul prin absorbtia sunetului, mai degraba decat reflectandu-l asa cum o fac suprafetele dure. 

Electricitatea statica si socurile pe care le obtineti pot fi destul de enervante. Vestea excelenta este ca poate fi usor evitata alegand un covor HORECA care contine fibre conductoare si care este permanent anti-static.

Covorul este o optiune mai sigura decat alternativele de suprafata dura. Mai mult, covorul ofera o suprafata mai buna decat podeaua neteda. Acest lucru inseamna ca alunecarile sunt mai putin probabile, iar atunci cand apar, consecintele sunt mult mai putin severe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.