Standarde sanitare pentru dezinfectare cu alcool medicinal

In scopul dezinfectarii instrumentelor de coafura sau medicale, s-a folosit pana de curand si inca se mai foloseste uneori un mijloc cunoscut de fierbere prelungita a acestora in apa si curatarea lor cu alcool sanitar. Este dovedit ca bacteriile si virusurile sunt distruse prin astfel de metode. Prin urmare, ar trebui sa cumperi alcool sanitar pentru prelucrarea mai eficienta a instrumentelor. Pentru functionarea cu succes a saloanelor de infrumusetare, precum si pentru furnizarea in conditii de siguranta a serviciilor, trebuie acordata o atentie speciala standardelor sanitare pentru dezinfectarea frizerilor. Numai in conformitate cu standardele sanitare stricte, aceste servicii oferite de coafori, le pot garanta clientilor siguranta completa a sanatatii si nu pot servi drept sursa de reproducere a diferitelor tipuri de infectii. Pentru lupta impotriva virusilor si bacteriilor din saloane de coafura si institutii, trebuie sa tii cont de faptul ca microbii patrund in interior prin mainile clientilor si ale profesionistilor insisi.  Transmiterea infectiei poate incepe cu un maner al usii, un prosop si toate elementele interioare.

Alcool medicinal

Prin urmare, igienizarea trebuie realizata in etape: spatii, instrumente si materiale conexe, mainile clientilor si ale profesionistilor cu alcool medicinal. Toate metodele de expunere la microbi si virusi sunt diferite si au caracteristici distinctive ale expunerii la acestia. In saloanele de coafura, conform normelor sanitare, sunt utilizate mai multe metode de prelucrare, si anume: metoda prin care toate microorganismele patogene sunt ucise cu aparate profesionale numite sterilizatoare si masurile prin care se distrug agentii patogeni adica dezinfectarea cu alcool medicinal. 

Alcool sanitar pret

Toti reprezentantii saloanelor de cosmetica, frizerie, coafor, ai institutiilor medicale si institutiilor publice unde se lucreaza cu publicul ar trebui sa aiba grija de prestigiul sau si sa se straduiasca sa pastreze igiena impecabila. Si acest lucru inseamna ca toate tipurile de servicii trebuie efectueze dezinfectarea in primul rand cu alcool sanitar care are un cost destul de redus, in comparatie cu alte produse de igienizare. Toate instrumentele folosite in salonul de coafura, in cabinetele medicale, in saloanele de infrumusetare, precum piepteni, instrumente pentru proceduri cosmetice, stetoscoape si alte instrumente medicale folosite pe suprafata pielii,  trebuie sa fie de unica folosinta sau supuse dezinfectarii cu alcool medicinal si sterilizarii. In incaperile in care se efectueaza manichiura, pedichiura, extensii si alte tipuri de servicii, produsele de igienizare trebuie sa fie prezente.  In birouri este de dorit sa existe o sticla cu alcool sanitar. Pentru a afla costul, intra in magazinul online grupdzc.ro la rubrica „alcool sanitar pret”.  Pentru a crea si a efectua dezinfectari de inalta calitate, trebuie sa ai un stoc de alcool sanitar. Foarfecele, pieptenele, periile, dupa utilizare sunt spalate in apa curenta, curatate si apoi cufundate complet in alcool medicinal. Dupa igienizare toate instrumentele sunt lasate sa se usuce in aer, fara a fi sterse. Alte produse precum, cleme, ondulatoare, plase de curling etc. sunt spalate in apa curenta folosind detergenti si apoi sunt introduse in alcool sanitar. Aparatele electrice, de asemenea  trebuie sterse cu un tampon umezit in  alcool sanitar. In saloane de coafura si in birouri toate mesele si birourile trebuie sa fie sterse cu alcool sanitar. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.