Cum putem colecționa zâmbete?

zambete

Azi, în parc, am auzit cum o fetiță o întreba pe mămica ei dacă poate colecționa zâmbete pe care mai apoi să le dăruiască celor dragi atunci când aceștia sunt triști. Întrebarea m-a pus și pe mine pe gânduri, pentru că de multe ori tot ce am nevoie este să zâmbesc.

Tocmai de aceea m-am gândit să vă arăt câteva din modalitățile pe care le folosesc eu pentru a zâmbi atunci când sunt tristă.

Poze

adorabil, amuzant, animal

De câte ori găsesc o poză haioasă o salvez în telefon pentru zile „negre”. Astfel atunci când sunt tristă sau obosită mă uit în acel album și îmi revin. Uneori este un citat, uneori o poză haioasă, alteori poate doar zâmbetul cuiva drag. Important este rezultatul, în nici 2 minute voi zâmbi și eu.

Videoclipuri

Ador să revăd videoclipurile haioase așa că de fiecare dată am grijă să le adaug pe o listă specială. La fel ca și în cazul pozelor mă uit la ele doar când mă simt debusolată. Dacă, de exemplu, m-am plictisit de ele și vreau ceva noua atunci pus și simplu caut pe youtube „funny compilation” și sigur găsesc ceva.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.