Ce o sa imi cumpar de Black Friday?

Bine v-am regăsit, dragile mele cititoare, anul acesta este unul total diferit față de ceilalți, cu toate acestea firmele nu au renunțat la renumita campanie „Black Friday”, din contră anul acesta magazinele s-au întregut pe ele aducând în atenția publicului mult mai multe reduceri. Nici eu nu pot rezista tentației de a face cumpărături în această perioadă așa că am adăugat în lista mea de dorințe multe produse.

În principal am ales multe haine și înainte de a vă prezenta câteva din produsele alese trebuie să vă spun și cum am descoperit magazinele care le vând. Tot ce îmi doream inițial era să văd ce magazine de haine au reduceri în Vinerea Neagră și să îmi notez, apoi am aflat că există un site care face asta. Mai exact pe Haine Black Friday aveți posibilitatea de a vedea și voi magazinele care urmează să aibă oferte vinerea aceasta.

Prima pe lista mea de dorințe este rochia neagră de mai sus, ea va fi la reducere pe site-ul zonia.ro. M-a tentat foarte mult pentru că deja este la un preț accesibil, dar dacă prețul urmează să scadă va fi mult mai bine. Acest magazin online ne promite reduceri de până la 70%, având promoții pentru o gamă foarte variată de produse. Sinceră să fiu aș spera să pot purta rochia aceasta la petrecerea care va avea loc după absolvire, dar dacă lucrurile vor rămâne tot ca acum probabil o voi purta la alt eveniment, poate un botez sau o nuntă.

Un alt produs care a ajuns pe lista mea de dorințe pentru Black Friday este geaca de mai sus. Anul acesta chiar mi-am propus să schimb geaca și sincer modelul de mai sus este fix ce am nevoie. Îmi place foarte mult atât culoarea, cât și modelul, având buzunare spațioase. De această dată produsul care mi-a atras atenția este de pe site-ul StarShiners și are deja o reducere de 40% din prețul inițial.

Perioada asta de stat în casă poate fi bună pentru a ne regăsi vechi pasiuni. Eu, de exemplu, îmi propun să revin la pasiunea pentru citit. De foarte mult timp nu am mai avut timp pentru mine și de aceea mă gândesc să îmi cumpăr câteva cărți despre care am auzit numai lucruri bune. Dacă și voi vă doriți să citiți mai multe în această perioadă vă recomand să vedeți lista cu cărți bune de citit, există acolo foarte multe bestseller-uri și poate fi accesată doar cu câteva click-uri. De pe această listă mi-aș dori să citesc arta manipulării deoarece este o tehnică despre care mereu mi-am dorit să aflu mai multe.

Voi ce vă doriți de Black Friday?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.