De ce sa alegi un aparat de aer conditionat Samsung

Se apropie vara cu pasi repezi asa ca trebuie sa iei cele mai bune decizii astfel incat sa treci peste verile toride cu bine si sa locuiesti intr-un mediu confortabil. Aerul conditionat ofera cele mai bune conditii pe timpul verii si nu numai, deoarece este echipat cu tehnologii de ultima generatie setate special pentru a satisface dorintele oricarui utilizator.

Cele mai noi aparate de aer conditionat Samsung pe care le poti achizitiona de pe site-ul Vollmax.ro sunt eficiente energetic si dau randament maxim la fiecare utilizare. Iti recomand sa achizitionezi si tu un aparat de aer conditionat de cea mai buna calitate, chiar daca costul achizitiei poate fi mai mare la inceput, dar care isi va amortiza investitia intr-un interval scurt de timp datorita eficientei energetice.

In prezent, aerul conditionat este conceput intr-un mod smart care te scapa de curentul de aer rece ce putea sa fie deranjant in trecut. Te poti racori rapid si eficient astfel incat sa iti desfasori activitatile zilnice in cele mai bune conditii, iar pe timpul noptii sa ai parte de un somn odihnitor.

Economiseste energie cu cele mai noi modele de aer conditionat Samsung

Datorita tehnologiei Digital 8-Pole, vei avea un consum de energie foarte mic fata de modelele clasice pe care le regasim in cele mai multe locuinte. E bine sa alegi calitatea inainte de toate. Pretul unui produs reflecta de foarte multe ori calitatea acestuia. Un aparat de calitate isi va amortiza investitia in special prin reducerea consumului de energie. Aceasta tehnologie ajuta si la racirea chiar si de peste 40% mai rapida fata de aparatele conventionale. Se utilizeaza o arhitectura triunghiulara care ajuta la dispersarea aerului rece mult mai rapid si simplu.

Control usor de oriunde

De acum poti sa iti echipezi casa cu numeroase aparate pe care le poti controla rapid direct de pe telefonul mobil. Si aparatul de aer conditionat poate fi controlat chiar si de la distanta astfel incat atunci cand ajungi acasa sa ai parte de o temperatura optima pentru relaxare. Aparatele de aer conditionat Samsung folosesc aplicatia Smart Home care cu ajutorul controlului Wi-Fi pot controla functiile de la distanta fara niciun efort. Astfel afli constant si in timp real care este temperatura din casa si poti monitoriza atent consumul de energie pentru a avea randament maxim cu un consum de energie redus.

Aer curat si proaspat la fiecare utilizare

La fiecare utilizare ai parte de aer curat si proaspat datorita filtrului de partiule PM2.5 Ultra larg. Astfel, de fiecare data aparatul de aer conditionat va filtra eficient aerul eliminand pana la 99% din praful ultra fin ce poate afecta de obicei persoanele cu problemele de astm si cu alergii. Filtrul se poate scoate foarte usor fara sa umbli la carcasa aparatului si se curata rapid chiar si cu o laveta umeda.

Pe site-ul celor de la Vollmax.ro gasesti o gama larga de produse de cea mai buna calitate. Aici gasesti aparatele de aer conditionat de care ai nevoie atat pentru acasa cat si pentru birou.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.