Colecția Parker – instrumente de scris rezistente o viață. Alege de la 999cadouri

Dacă ești una dintre acele persoane care iubesc să scrie și știe să aprecieze un scris ordonat și cât mai caligrafic scris, cu siguranță îți place și ție să conturezi fiecare buclă a literelor și să le așterni cât mai frumos pe foaie. Nu oricine știe să aprecieze o felicitare sau o invitație scrisă de mână, dar cu siguranță cei care sunt atenți la detalii nu vor trece cu vederea peste acest aspect.

Gama de instrumente de scris Parker este realizată cu mare atenție și dedicare, din materiale dintre cele mai calitative. Cu siguranță ai auzit de acele stilouri sau pixuri Parker care rezistă o viață și care aștern pe foaie cerneală sau pastă exact în cantitatea potrivită astfel încât să completezi orice foaie cu atenție la detalii.

Instrumente de scris pentru cei care știu să aprecieze calitatea

Brandul Parker este foarte cunoscut, atât la noi în țară, cât și peste graniță, deoarece este furnizorul oficial al Casei Regale britanice. Având în vedere pretențiile și nivelul calității la care trebuie să se afle orice lucru aflat într-o Casă Regală, probabil îți dai seama ce înseamnă cu adevărat și aceste instrumente de scris Parker.

Iată că le poți comanda de la 999cadouri.ro dacă îți dorești să ai pe biroul tău astfel de pixuri sau stilouri. Comandă chiar seturi care conțin și agendă, fiind mai multe variante disponibile. Poți alege seturi variate, care conțin:

-stilou și pix Parker

-agendă și stilou

-pix și stilou cu etui

-pix și agendă.

Află mai multe despre finețea cu care sunt create instrumentele Parker

Sunt mai multe variante de instrumente de scris când vorbim despre gama Parker, dar cert este că acestea sunt simboluri ale eleganței, bunului-gust și al rafinamentului.

Unele variante de stilouri au accesoriile placate cu aur prin tehnici speciale. Și nu orice fel de aur, ci de 24K. Clipurile de prindere sunt de asemenea placate cu același material și corpul instrumentelor de scris sunt din oțel inoxidabil. Toate acestea conferă rezistență crescută în timp a instrumentelor de scris, rămânând în aceeași stare impecabilă. Asta dacă sunt și întreținute în mod corect.

Unele au pastila de iridiu în vârf și peniță din aur masiv. Important este faptul că funcționează atât cu cartușe, cât și cu convertor. Poți găsi pe site-ul 999cadouri.ro variante atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Accesează site-ul și descoperă toate produsele disponibile dintre care poți alege.

Contact:

contact@999cadouri.ro

0766 324 238 || 0212109433

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.