David Intercar ne oferă serviciile Chauffeur și Bucharest airport transfer

Salut! V-ați găsit vreodată în situația de a ajunge pe aeroport în București și de a nu ști încotro să o luați? Sau poate de a trebui să ajungeți din alt oraș din România la București și să nu aveți cu ce? Eu m-am confruntat cu această problemă de mai multe. La o primă privire am putea spune: „E ușor, mergi cu trenul sau cu un microbuz”, dar știți care este problemă? Toate aceste mijloace de transport au un program fix. Nu vei întâlni tren care să te aștepte pe tine. Acest lucru înseamnă că dacă nu ajungi la timp va trebui să cauți o cazare sau să anulezi călătoria. Nu este normal și de aceea vreau să vă prezint două servicii de care trebuie să vă bucurați.

Serviciul Chauffeur și beneficiile lui

Dacă ești pentru prima oară în București și vrei să te bucuri de o călătorie prin oraș sau prin apropierea lui atunci obligatoriu trebuie să iei în calcul serviciul Chauffeur. Despre ce este vorba? Practic tu îți angajezi un șofer personal, care să te plimbe, într-o mașină închiriată, peste tot pe unde vrei tu. Este cea mai bună metodă dacă vrei să ajungi să vizitezi multe locuri în aceeași zi.

Știu că probabil te vei gândi că la prima vedere pare mai ieftin să mergi cu autobuzul. Totuși trebuie să iei în calcul timpul pierdut, numărul mare de mijloace de transport în comun care trebuie schimbate. În plus vei călători în aglomerație, există mai multe riscuri. Așa apelând la serviciul Chauffeur trebuie doar să te decizi asupra unei rute. Mai apoi nici nu trebuie să îți faci griji că nu știi să conduci, șoferul va face totul pentru ca tu să ajungi în siguranță.

Ai ajuns în București, dar nu vrei să rămâi aici? Vrei să mergi la munte sau la mare? Perfect. Cei de la David Intercar îți pot oferi un șofer care să te ducă și acolo. Acum poți vizita Castelul Bran și alte atracții la fel de frumoase, totul apelând la un șofer profesionist care va fi foarte atent la detalii. Cum trebuie să procedați? În primul rând completați formularul de pe website și apoi așteptați răspunsul celor de la firmă. Nu uitați să dați cât mai multe detalii despre ce vreți să faceți pentru a primi toate serviciile de care aveți nevoie.

Serviciu de airport transfer București și beneficiile lui

Mereu am fost geloasă pe persoanele din filme care erau așteptate pe aeroport de un bărbat sau de o femeie, îmbrăcați la costum. Sunt sigură că știți acele persoane care stăteau cu un carton pe care era scris numele invitatului. Sincer nu credeam că la noi există astfel de servicii, dar de curând am aflat că ele se numesc Airport Transfers. De ce îmi plac? Pentru că lasă impresia că un om important trebuie să sosească.

Desigur nu acesta este motivul principal pentru care oamenii optează pentru astfel de servicii. Cel mai important motiv este pentru a avea un mijloc de transport care să îi conducă în siguranță la hotel. După ce ai mers câteva ore cu avionul nu îți mai este atât de drag să aștepți autobuz sau să iei un taxi, mai ales dacă nu știi zona. Tocmai de aceea nu este o rușine să apelezi la Bucharest airport transfer. În felul acesta vei avea o persoană serioasă care să te aștepta la aeroport.

Una din primele întrebări pe care le-am avut atunci când am auzit despre airport transfer a fost: ce se întâmplă dacă ajung mai repede sau mai târziu în București. Știm cu toții că întârzierile nu sunt vina pasagerilor, dar uneori se întâmplă foarte des la firmele de zboruri. Partea foarte bună la David Intercar este că ei pun accent pe client, tocmai de aceea verifică periodic situația zborului tocmai pentru a evita neplăcerile. Asta înseamnă că și în cazul unei modificări survenite asupra zborului, un șofer tot va fi acolo să vă întâmpine.

Când puteți apela la Bucharest airport transfer? Atunci când știți sigur când veți pleca, pe ce dată și la ce oră veți ajunge în București. Atunci puteți completa formularul de pe website. Nu uitați că acesta trebuie completat corect pentru a vă asigura că va exista un șofer care să vă aștepte. Veți vedea că tot atunci veți fi întrebați și despre câți oameni veți fi, ce mașină doriți să închiriați.

Ce părere aveți despre aceste servicii? Voi spre care dintre ele v-ați orienta?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.