De ce trebuie să ținem cont dacă vrem să reparăm un display iPhone?

În ultima perioadă am auzit tot mai multe persoane plângându-se că și-au spart telefoanele. Știu că în mod normal ar trebui să povestim despre modalitățile prin care ne putem proteja telefoanele, dar dacă ați ajuns aici deja este un pic prea târziu. Ecranele telefoanelor sunt din ce în ce mai slabe. Cei care ați prins Nokia știți deja despre ce vorbesc. Cu toate acestea nici noi, generați Nokia, nu ne-am putea întoarce la ele. Pur și simplu ele nu mai corespund nevoilor noastre.

Partea cea mai bună este că pe măsură ce ecranele au devenit mai sensibile partea de service s-a îmbunătățit considerabil. Este imposibil să mergi într-un oraș și să nu găsești măcar un service. Cu toate acestea de multe ori ideea de a merge la primul service nu este cea mai bună. Cel mai bine este să cerem multe informații și apoi să ducem telefonul la reparat. De exemplu, pentru înlocuire display iPhone eu recomand mobilefix.ro, iar mai departe o să vă explic și de ce.

De multe ori înlocuirea întregului ecran este cea mai bună alegere

Am auzit de multe ori persoane care preferă să înlocuiască geamul spart și nu display-ul cu totul. Această idee nu este una rea mai ales dacă bugetul pe care îl avem la dispoziție este unul mic. Cu toate acestea ea vine cu riscuri, este la fel ca atunci când alegem să facem un transplant. Organul este bun, corpul nostru este bun, dar totuși există riscul să nu fie o compatibilitate totală. La fel este și cu display-ul putem avea suprize ca partea tehnică să dea rateu în scurt timp.

Tocmai de aceea eu vă recomand să purtați discuții deschise cu persoanele care lucrează la service. Acestea vă pot oferi cele mai bune sfaturi mai ales dacă avem în vedere și că ele au văzut telefonul vostru. Este foarte important să vă știți de la început toate opțiunile pentru a nu vă trezi pe parcurs că nu ați ales cel mai bun serviciu disponibil.

Cei de la mobilefix.ro sunt fix cei care vă pot oferi această consultanță. Puteți alături de ei să stabiliți cele mai bune soluții pentru iPhone-ul vostru. În plus partea bună este că îi găsiți și online, ceea ce înseamnă că puteți vedea online atât costurile, cât și riscurile reparării telefonului direct acasă.

Vrei original sau compatibil?

Următoarea întrebare pe care trebuie să ți-o pui este dacă îți dorești un display original sau compatibil. Mulți vor spune că original este cel mai bine, dar eu nu am avut probleme nici cu piesele compatibile, depinde foarte mult însă de unde le-am luat. În cazul vostru aveți noroc pentru că aveți acces la un service cu produse calitate și mai mult decât atât cu piese originale.

Pe mobilefix.ro găsești ambele variante pentru cred toate modele de iPhone (eu nu am văzut să sară vreunul, dar poate mi-a scăpat). Astfel, ai șansa de a vedea costurile reparației și de a decide în totală cunoștință de cauză. Mie asta mi se pare cel mai fain pentru că în felul acesta poți decide în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Sper că ți-am fost de ajutor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.