A2t este un magazin online sisteme de securitate si supraveghere

Salutare! Protecția casei este un aspect foarte important. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au avut nevoie să se simtă în siguranță, să simtă că cineva îi va proteja. O dată cu trecerea anilor această ramură a evoluat foarte mult. Acum avem posibilitatea de a vedea ce se întâmplă în curtea sau casa noastră chiar și atunci când suntem în altă țară. Desigur, nu vom putea niciodată acționa personal, dar vom putea apela la ajutor.

Sincer până acum 2 ani nu credeam că mai există posibilitatea ca hoții să intre în casa sau curtea ta. Asta până ce ne-am trezit că am fost prădați cu noi în casă. Efectiv hoții au forțat poarta, au trecut prin dreptul ușii chiar dacă sigur ne-au văzu acolo, au luat rapid câteva lucruri și s-au evaporat. Până ne-am dat noi seama deja era prea târziu.

Atunci am decis să acordăm o atenție mai mare protecției noastre. Niciodată nu poți ști cât de pașnici vor fi hoții așa că mai bine previi decât să ai belele. Tocmai de aceea am început să căutăm sisteme de supraveghere. Până atunci nici nu ne imaginasem că într-o zi o să ne dorim și noi un astfel de sistem. Aveam proasta preconcepție că aceste sisteme sunt doar pentru cei care deți o firmă.

Apoi am descoperit A2t un magazin online sisteme de securitate si supraveghere și dintr-o dată casa noastră părea mai sigură. Fiind la început am mers pe modelul care părea cel mai accesibil, fără a ne da seama de suprafața pe care el trebuia să acționeze. El a fost bun pentru că măcar aveam o soluție, dar încă de atunci am știut că va trebui să facem curând o nouă investiție în securitate.

Anul acesta este cel mai potrivit pentru a marca și această sarcină. Spun asta pentru că urmează super reduceri de Black Friday la camere de supraveghere pe A2t și au toate produsele de securitate de care am putea avea nevoie. Deja am pus ochii pe un set de supraveghere video, dar haideți mai bine să vi-l arăt.

Kit supraveghere video Safer, 4 camere

Un lucru foarte important atunci când avem nevoie de un sistem de supraveghere este să ne asigurăm că toate colțurile casei/curții noastre se află în raza de acțiune a camerelor. De multe ori chiar se recomandă ca anumite puncte, de contact, să fie cuprinse de ambele camere. În felul acesta se evită punctele moarte și eventualele situații în care camera pur și simplu nu poate înregistra.

De asemenea, este foarte important să analizăm cu atenție pe ce distanță camerele înregistrează corespunzător. Este clar că una va fi protecția la o curte mare și alta la un apartament. Noi având curte ne-am gândit ca unul din produsele la care vom apela să fie setul de mai sus. Cu ajutorul lui vom putea asigura o protecție sporită.

Perioada de Black Friday de la A2t începe pe data de 27 octombrie și se va încheia la finalul lui noiembrie. Asta înseamnă că avem la dispoziție o lună pentru a ne acomoda cu produsele pe care le oferă. Dacă vă interesează aceste reduceri atunci trebuie să știți că veți putea cumpăra de la ei produse din categoriile Supraveghere video, Automatizari de porti, Sisteme de alarma si Videointerfoane. Pentru mai multe detalii va invit sa la accesati website-ul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.