Am beneficiat de servicii funerare de calitate în București – iată despre ce firmă e vorba

E timpul să vorbim despre servicii funerare. Vine și acel timp, deși nimeni nu își dorește și oricât de mult te-ai încuraja psihic pare că nu ești îndeajuns de pregătit să faci față acestui moment. Te încearcă neputința, durerea, regretul. Peste toate acestea, te confrunți de asemenea cu nevoia de a alege o agenție de pompe funebre care să te ajute să organizezi cât mai rapid și mai practic acel eveniment funerar. 

Poate că după acel moment, nu îți mai vine să contorizezi cât de mulțumit ai fost de serviciile cu pricina. Să spui: “am beneficiat de servicii funerare de calitate in Bucuresti” și să ții minte să recomanzi și altora acea firmă. Dar se întâmplă însă, inevitabil, să trăiești din nou acea poveste a pierderii unui om drag. Să ai nevoie de accesorii funerare sau de o coroană – destul de mult probabil, mulți dintre noi aleg să aducă un ultim omagiu prin depunerea unei coroane de flori. La cine apelezi? Adysim!

Servicii complete, prețuri excelente 

Este destul de împovărător ca în aceste momente să fii de asemenea încărcat de stresul financiar. Serviciile funerare nu sunt ieftine. Va fi însă mai practic să apelezi la Adysim, cu pagina oficială servicii-funerare-nonstop.ro. De aici poți solicita pachete de servicii, la prețuri excelente. Sunt variante economice, standard, dar și cele de lux. Adică variante pentru toate bugetele. 

În plus, din același loc pot fi solicitate toate serviciile necesare pentru a pune la punct organizarea privegherii și ulterior înmormântarea. Ai parte de asemenea de consiliere și cu ajutorul acestei echipe poți realiza implicit dosarul cu actele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare decontat de la stat. 

Servicii nonstop 

La fel de important precum prețul acestor servicii este și faptul că la Adysim poți solicita cele necesare la orice oră din zi sau din noapte. Asta pentru că agenția este disponibilă nonstop pentru a presta serviciile de pompe funebre. De asemenea, răspunde la fel de prompt la solicitările clienților și dacă este vorba de zile de sărbătoare, când cei mai mulți își închid magazinele. 

Să presupunem că decesul unei persoane din familia ta are loc în miez de noapte. Dacă ești din capitală sau din Ilfov în 30 de minute ajunge la adresa indicată echipa pregătită să preia defunctul și să se ocupe de toate cele necesare, în primă fază de constatare deces și ulterior de pregătire pentru priveghere. Preluarea poate fi de la domiciliu sau de la o instituție medicală, după caz. 

O firmă de pompe funebre este de mare ajutor pentru oricine trece prin perioada doliului. Experiența este un atu de asemenea, pentru că astfel echipa de la agenția de pompe funebre te va întâmpină cu oferte, parcă intuind ce ai nevoie. Descoperă mai multe despre serviciile Adysim – de transport, servicii de catering și nu numai – din pagina oficială. 

Contact: 

info@adysim.ro

Șos. Colentina 375 & 379

Bd. Eroilor 90A – Voluntari

Șos. București-Urziceni 193, Afumați – Ilfov

Str. Codalbiței 43, București, sector 2

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.