Babymatters, magazin articole bebelusi si copii, organizează Black Friday

Salutare! Probabil o să mă urâți sau probabil o să mă iubiți, dar în perioada următoare vreau să vă prezint mai multe campanii de Black Friday. Începem prezentarea firmelor care organizează Black Friday cu un magazin articole bebelusi si copii. Încă de când am devenit mătușică mi-am propus să fiu cea mai bună. Nici nu vreți să știți câte jucării enervante am cumpărat :). Pur și simplu nu mă pot opri din a îl răsfăța.

Tocmai de aceea nici de aces Black Friday nu pot sta fără a cumpăra măcar câteva produse. Spre bucuria mea Black Friday la Babymatters este încă disponibilă atunci când intră salariul, deci voi avea fonduri noi pentru a putea cheltui. Acest magazin online m-a convins în pandemie, atunci când nepotul meu s-a născut. Știți și voi ce greu era atunci să îți asumi o vizită la un nou născut.

De aceea am ales să plasez comanda pe un magazin online și nu am regretat. Acum vreau să plasez una nouă cu ocazia reducerilor de 10% de Black Friday de pe Babymatters. Asta înseamnă pentru mine o reducere suficient de bună pentru a se merita. În plus partea cea mai bună este că toate produsele se livrează direct la domiciliu. Campania începe pentru unele mărci pe 31 Octombrie, iar pentru altele pe 1 Noiembrie și durează o săptămână sau două în funcție de brand.

BICICLETA PENTRU COPII BENTLEY FARA PEDALE +3 ANI – SEQUIN BLUE

Unul din lucrurile pe care vreau să le cumpăr nepotului meu este bicicleta de mai sus. Mai este un pic până ce va face 3 ani și vreau să profit de reducerile de preț. În plus trebuie să fim sinceri că niciodată nu este prea devreme pentru a cumpăra ceva. Pentru el lucrurile vor fi mai ușoare pentru că mai are o bicicletă, special pentru vârsta lui. Problema cu ea este că acum este prea mică, el s-a întălțat și nu mai stă comod pe ea.

Tocmai de aceea în această perioadă vreau să mă asigur că va avea o bicicletă nouă. La acest model mi-a plăcut foarte mult că nu are pedale, sincer mi se par mai ușor de gestionat. În plus o astfel de bicicletă este mai aproape de sol, asta înseamnă că dacă cel mic se va accidenta, accidentul nu va fi atât de puternic ca atunci când ar fi pe o bicicletă normală.

TROTINETA PENTRU COPII QPLAY – HONEYCOMB ULTRA-COMPACTA MULTIFUNCTIOANALA LED ALBASTRU

Un alt produs pe care vreau să îl cumpăr pentru nepotul meu este o trotinetă. Însă pentru a putea face asta va trebui să mai aștept măcar 2 ani. Din păcate nu am găsit un model adaptat pentru cu copilaș și nu vreau să îmi asum riscul ca el să se accidenteze. Până atunci mă voi asigura în schimb că se va obișnui cu restul produselor create pentru cei mici. Am inclus-o în acest articol pentru că m-am gândit că măcar o parte din voi veți putea să o cumpărați acum.

Sper ca acest articol să vă ajute în alegerea produselor ce vor fi cumpărate de Black Friday.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.