Black Friday la librărie online Books Express

Salutare! Vreți să învățați mai bine o limbă străină sau aveți un copil care vrea? Acum vi se oferă șansa de a face ceva în sensul acesta. Cel mai ușor mod de a te acomoda cu o limbă străină este fie să faci conversații cu cineva care o știe foarte bine, fie să citești. Cititul te ajută foarte mult să obții o imagine vizuală despre cum se scriu anumite cuvinte. În plus te ajută să înveți multe cuvinte noi. Știu că poate părea dificil să stai să citești o carte având un dicționar lângă tine, dar nu este chiar așa.

Cititul de cărți într-o limbă străină vă ajută foarte mult și să învățați expresii. De asemenea, vă ajută să vă obișnuiți cu gramatica acelei limbi, cu câteva din regulile general valabile. Mai adăugați la asta și un profesor care să pună accent pe excepții și veți avea doar de căștigat. Pentru mine această modalitate a reprezentat un succes atunci când am ales să învăț engleza. Singurul dezavantaj e că nu ai posibilitatea de a ști dacă pronunți bine, dar și asta se poate rezolva ușor. Tot ce ai nevoie este o carte fizică plus un audio book al ei. În felul acesta poți auzi pronunția și poți începe să exersezi.

Probabil acum vă întrebați de unde ați putea cumpăra cărți în limbi străine la preț bun. Ei bine de Black Friday le găsiți pe Books Express, o librărie online cu mii de volume. Găsiți aici cărți în foarte multe limbi străine, iar partea cea mai bună este că există și cărți de specialitate. Asta înseamnă că pe lângă limba străină puteți învăța și termeni medicali. Aceste cărți sunt foarte atractive mai ales dacă vă doriți ca mai apoi să puteți lucra în acel domeniu.

Tourism Marketing: In the Age of the Consumer

Ca și studentă la Marketing cartea de mai sus mi-a atras foarte mult atenția. Este una din cărțile pe care mi-aș dori să le citesc după ce termin facultatea. Acesta este unul din exemplele de cărți care te învață și teorie, dar și o limbă străină. Cartea de mai sus prezintă multe elemente despre marketingul în turism totul fiind adaptat la noile tendințe de pe piață. Este foarte interesant pentru cineva pasionat de domeniu să vadă ce concepte au fost descoperite, ce tactici poți folosi atunci când alegi să lucrezi într-un astfel de domeniu.

Sper ca această carte să aibă o reducere bună de Black Friday pentru că deja am adăugat-o pe lista mea de dorințe. Black Friday începe la această librărie online pe data de 11 Noiembrie și se încheie pe data de 13 Noiembrie. Reducerile de care ne putem bucura sunt de până la 70%, iar reducerile mari se aplică pentru cărțile care sunt deja în stoc.

Acestea fiind spuse începeți să vă faceți lista de dorințe pentru ca atunci când încep reducerile să vă puteți asigura că toate produsele pe care vreți să le cumpărați sunt reduse. Spor la cumpărături și spor la citit!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.