Black Friday la magazin gradinarit Husqvarna – Belgarden

Salutare! Înainte de pandemie am decis să îmi creez propria grădină. Locația la care locuiam cu chirie avea și un mic spațiu verde. Locul perfect pentru a putea începe să îmi creez propria mea grădina. Am crezut că acest pas este unul ușor, dar mai târziu mi-am dat seama cât de mult înseamnă asta. Atunci când lucrezi doar cu unelte basic (sapă, lopată, cazma) munca este grea și anevoioasă. În plus de multe ori, ca femeie, poți simți că nu faci față la tot procesul.

Asta înseamnă că trebuie să facem o investiție. Să ne asigurăm că avem acces la cele mai bune piese. Știu că de câțiva ani s-a inventat posibilitatea de a închiria aceste produse, dar nu e rentabil. Da, dacă e ceva ce vom folosi doar o dată pe an să zicem că merită, dar altfel nu. În plus atunci când închiriem o mașinărie devenim responsabili de tot ce se întâmplă cu ea. Dacă prin absurd reușim să o stricăm atunci o plătim. Asta înseamnă că ajungem să ne scădem bugetul cu prețul unei mașinării noi fără a avea șansa de a ne și bucura de ea.

O idee foarte bună pentru a putea cumpăra cât mai multe produse este accesarea Belgarden de Black Friday. De Vinerea Neagră ei vor avea reduceri de 70%. Ceea ce înseamnă că pentru noi este cel mai bun moment pentru a ne echipa cu cele mai bune piese.

Un alt lucru pe care vreau să îl menționez este că de Black Friday putem cumpăra de la un magazin gradinarit Husqvarna. Ce înseamnă asta? Că produsele care vor avea parte de reduceri sunt de la Hasqvarna. În continuare vreau să vă arăt câteva din piesele pe care vreau să le cumpăr anul acesta.

Motounealta Husqvarna 525RX

Încă de acum câțiva ani am vrut să îmi iau o mounealtă. Aceasta este foarte bună pentru a putea tăia iarba. Știu că uneori poate părea ciudat să iei un astfel de dispozitiv când ai o curte mică. Cu toate acestea sincer nu aș avea când să fac atâta. Așa cum mulți dintre voi știți singura zi liberă în care pot lucra în grădină este sâmbăta. Tocmai de aceea încerc să reduc cât de mult procesele.

Un astfel de aparat mă ajută enorm pentru a tăia rapid iarba și pentru a putea să mă ocup și de alte lucruri. În plus ea este foarte bună și pentru tăierea de crenguțe sau de pomuleți. Acest lucru reprezintă un alt punct foarte important pentru mine. Un alt lucru pe care l-am iubit la aceasta este faptul că e foarte comodă, acest lucru este foarte important pentru că îmi doresc piese pe care să le pot utiliza ușor.

Anul acesta vreau să îmi creez și un gard verde pentru grădina mea, iar această motounealtă mă va ajuta și la aranjatul gardului. Sincer acesta este produsul pe care mi-l doresc cel mai mult și abia aștept să înceapă Black Friday. Acesta este momentul în care am ocazia de a cumpăra ceva. Tu ce spui?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.