E-roti este un magazin anvelope auto cu oferte de Black Friday

Salutare! Continuăm seria reducerilor de Black Friday cu prezentarea unui magazin anvelope online. Știm cu toții că mașina a devenit un must, un lucru de care avem zi de zi nevoie. Cu toate acestea și mașina ca și un copil, are nevoie în permanență de cele mai bune lucruri. Asta înseamnă că periodic trebuie să schimbăm anvelopele. Acest proces nu este un moft, ci ceva obligatoriu. Este foarte important să nu circulăm cu anvelope uzate sau neconforme.

În curând se aproprie sezonul rece ceea ce înseamnă că va începe nebunia găsirii celor mai bune anvelope pentru iarnă. Ei bine eu vă propun să economisiți niște bani din acest proces și să alegeți să cumpărați anvelope de Black Friday de la e-roti.ro. În felul acesta vă veți asigura că nu vă va prinde zăpada neechipați, dar și că veți plăti un preț foarte mic pentru ele.

Black Friday la această firmă începe pe data de 11 noiembrie și ține până la data de 19 noiembrie. De asemenea, trebuie să menționez că în primele 2 zile de campanie reducerile vor fi de 70%, iar mai apoi acestea vor fi doar de 40%. Reducerile sunt bune și în restul zilelor, dar eu v-aș recomanda să cumpărați din timp pentru a beneficia de o reducere mai substanțială.

Anvelope Iarna Hankook Winter icept rs w442

Pentru că sunt sigură că vă întrebați deja ce fel de produse intră la reducere de Black Friday, ei bine răspunsul este simplu: toate anvelopele. Asta înseamnă că puteți să cumpărați orice anvelopă la preț redus. Atenție însă pentru că trebuie să vă grăbiți dacă vreți prețuri mici. Acum rămâne la latitudinea voastră spre ce tip de anvelope vă îndreptați atenția.

Eu mă gândeam să apelez la anvelope de iarnă pentru că se aproprie sezonul și nu aș vrea să risc vreo amendă. În plus trebuie să vă mărturisesc că mă încântă foarte mult prețul. Dacă voi lua în prima zi atunci reducerea mea va fi și mai mare. Știu că uneori poate părea ciudat să cumperi online așa ceva. Dar la modul sincer nu mai bine e să îți vină acasă? Plus că în felul ăsta ăți rămân și bani pentru service.

Anvelope All season Hankook H740 kinergy 4s

O altă idee foarte bună este achiziționarea de anvelope All Season. Aceste pot părea un pic mai scumpe, dar când ne gândim că pot fi folosite pe parcursul întregului an atunci se simte diferența. În plus trebuie să recunoaștem că astfel de anvelope sunt un must have mai ales când vin cu 70% reducere. Un astfel de set este absolut necesar dacă nu vrei să pierzi mult timp pe la service.

Un alt lucru foarte bun la E-roti.ro este că ne oferă o gamă foarte variată de anvelope din care să alegem. Doar câteva click-uri și am reușit să găsim toate produsele de care am putea avea nevoie pentru a putea trece cu bine peste sezonul rece și tot ce implică el. În plus trebuie să recunoaștem că reducerile pe care ni le oferă înseamnă un beneficiu foarte mare pentru bugetul familiei noastre.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.