Parchet lemn dublu si triplu statificat de Black Friday la Valprestparchet.ro

Salutare! Cel mai mare plan din acest an este renovarea casei părintești. Au trecut zeci de ani de la ultima renovare și acest lucru se simte. Tocmai de aceea consider că aș putea face eu aceste modificări. Partea cea mai bună este că am găsit soluții pentru toate problemele, partea cea mai tristă este fix criza pe care o resimțit în această perioadă. Cumva devine tot mai dificil să poți cumpăra lucruri de care nu ai neapărată nevoie, iar cu cât aștepți mai mult cu atât prețurile vor crește și mai mult. Eu m-am decis ca de Black Friday la Valprestparchet.ro să achiziționez parchet lemn dublu si triplu statificat.

Înlocuirea parchetului reprezintă un pas foarte important pentru mine deoarece nu a mai fost înlocuit de zeci de ani și în felul acesta aș putea da un aer nou camerelor. Atunci când am aflat de această perioadă de Black Friday la parchet dublu și triplu stratificat am știut că trebuie să profit de ea. Este cel mai bun moment pentru a îmi pune în aplicare măcar jumătate din plan. Acum partea cea mai dificilă este să mă decid ce parchet să cumpăr. Sincer la acest capitol nici nu mă prea pricep așa că o să vă arăt ce îmi place mie.

Parchet Dublu Stratificat Herringbone Formpark Quadrato Stejar Afumat

Parchetul actual este de culoare închisă și de aceea, cumva știu că așa vreau să fie și următorul. Mi se pare că acest tip de parchet este mai ușor de întreținut. Cel mai mult mi-a plăcut modelul de mai sus, îmi place foarte mult atât culoarea cât și modelul. În ceea ce privește modelul trebuie să menționez că pe site te întreabă ce model vrei, deci dacă vă place culoarea, dar vreți ca parchetul să aibă bucăți drepte atunci tot ce aveți de făcut este să selectați modelul potrivit.

Parchet Dublu Stratificat Chevron Stejar Afumat Weitzer Block 750

Un alt model de parchet care mi-a atras atenția este cel de mai sus. Așa cum vă spuneam deja mă tentează atât culorile închise, cât și aceste pachete de parchet care pot fi așezate în unghiuri. Vreau să aleg așa pentru că îmi doresc ca parchetul să completeze povestea camerei, nu să fie doar un alt element de decor. Asta înseamnă, mai exact, că îmi doresc un model diferit, care să atragă privirile.

De prețuri nu vă pot povesti încă foarte multe pentru că abia la 1 Noiembrie începe Black Friday. Cu toate acestea ni se promit reduceri de până la 50%. Pentru mine acest lucru este foarte important pentru că știu deja că ei deja lucrează cu producători și oferă prețuri competitive. Sincer cel mai greu mi se pare să iau o decizie până la începutul luni Noiembrie.

Dacă și pe voi vă interesează să profitați de reducerile de Black Friday atunci vă recomand să vizitați site-ul lor. Mai apoi vă puteți face o listă cu produsele preferate. Ce trebuie să știți este că promoția este pentru parchet dublu și triplu stratificat, iar reducerile sunt valabile toată luna noiembrie. Spor la renovat!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.