Pe site-ul Hornbach.ro găsim căsuțe de grădină

Salutare, dragile mele cititoare! Astăzi vreau să vă povestesc despre cea mai mare dorință a mea. Încă de mică mă uitam cu o mică urmă de gelozie la copiii, din filme, care aveau o casă în curte. Mi se părea cel mai perfect loc pentru a mă ascunde, dar și cel mai potrivit pentru a citi în liniște. Nu am reușit să îmi îndeplinesc această dorință în copilărie, așa că vreau să o fac acum.

Curtea este încă mare și în plus știu deja că voi avea nevoie de un loc în care să țin toate sculele. În plus, acum, în 2022 există posibilitatea de a cumpăra căsuța. Asta înseamnă că cineva se va ocupa de montarea ei, iar noi doar vom plăti. În plus, anul acesta am aflat că prețul unei astfel de căsuțe nu este atât de mare mai ales dacă ne uităm pe site-ul Hornbach.ro. Iar pentru că așa cum deja știți îmi place foarte mult să împart cu voi informațiile obținute, vreau să vă arăt câteva modele care mi-au atras atenția.

Pavilion-foișor Bertilo Unico 2 cu podea

Știu că nu este tocmai ce vă așteptați, dar hai să recunoaștem că arăt fain rău. Pur și simplu nu am putut ceda tentației de a o adăuga pe lista cu viitoare cumpărături. Îmi place foarte mult ideea de a avea un colțișor pentru mine, un loc în care să îmi petrec zilele.

De asemenea, mi-a plăcut ideea de a putea pune o canapea în cadrul acestei căbănuțe. Ar fi chiar un loc porivit pentru serile de vară, dacă, de sigur, adăugăm o plasă împotriva țânțarilor. Un alt lucru foarte atractiv la aceste căsuțe de lemn este că putem să le vopsim periodic pentru a crea impresia unei căsuțe noi.

Căsuță de grădină Bertilo She Shed Arley cu podea

Pentru toate sculele și uneltele de grădină am considerat că cea mai potrivită este căsuța de mai sus. Îmi place faptul că este elegantă și nu ar strica imaginea grădinii, din contră cred că ar fi principala atracție. Inițial consideram că nu ar trebui și perdele, dar mai apoi m-am gândit că ele dau sentimentul de privat. În plus am văzut mai multe dulăpioare care s-ar potrivi la perfecție în interiorul ei.

Un alt lucru care mi-a plăcut la ea este că e încăpătoare ceea ce înseamnă că ea ar putea reprezenta peste câțiva ani un refugiu pentru copiii mei. Tot ce va trebui să fac va fi să mă asigur că toate rafturile sunt securizate. O astfel de căsuță reprezintă un ajutor foarte mare dacă vreți să păstrați deoparte produsele pentru grădină. De asemenea, în felul acesta veți putea avea acces mult mai rapid la ele.

Magazie Bertilo Multi-Box 3 multifuncțională

O altă căsuță care mi-a atras foarte tare atenția este cea de mai sus. Principalul ei dezavantaj este că este foarte mică, dar este potrivită dacă vreți să depozitați puține lucruri sau biciclete. Acum ea este perfectă mai ales dacă aveți o curte mică și nu vreți ca bicicletele sau alte lucruri să stea afară în ploaie. De altfel, ea este perfectă și dacă găsiți un raft mic pe care să îl puneți în capătul ei și pe care să așezați produsele de care aveți nevoie afară.

Voi ce căsuță ați alege? Ce produs va atras cel mai mult atenția?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.