Reverse.ro un magazin incaltaminte cu super reduceri

Salutare! De Black Friday încă un magazin preferat de noi are reduceri. Numele lui este Reverse.ro și este un magazin incălțăminte. Nu cred că există vreo femeie care să spună am suficiente perechi de încălțăminte. Tocmai de aceea m-am gândit să vă arăt câteva din perechile de încălțăminte pe care vreau să le cumpăr luna aceasta.

Înainte de a vă arăta modelele trebuie să menționez că Black Friday pe Reverse.ro începe pe 11 noiembrie și durează până la finalul lunii. Produsele vor fi reduse până la 50% ceea ce înseamnă o reducere considerabilă mai ales că prețurile deja sunt accesibile. Ce mai trebuie să știți este că au reducere la ghete, cizme, botine, pantofi casual și adidasi, adică la fix ce putem folosi în această perioadă din an.

Sneakersi dama Piele Ecologica Albi Brealyn A1869

Prima pereche care mi-a atras atenția este cea de mai sus. De prea multe ori am plecat de acasă fără căști, iar acestea reprezintă o metodă viabilă de a nu le mai uita. În plus modelul lor îmi place foarte mult. Sunt genul de încălțăminte ce poate fi purtată chiar și iarna dacă nu ninge. Fiind realizați din piele ecologică asta înseamnă că au o durabilitate ridicată.

În plus dacă nu vă place acel suport pentru căști el poate fi dat foarte ușor jos. Desigur în puteți folosi mai târziu ca pur și simplu un suport pentru el. Acum totul depinde de gusturile voastre, dar și de câtă nevoie aveți de așa ceva. Oricum chiar și fără un astfel de suport eu sunt de părere că perechea este una foarte frumoasă și elegantă. Numai bună de purtat în această toamnă.

Botine dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Lacuita Aiyla2 A2123

O altă pereche de încălțăminte care îmi face cu ochiul de acest Black Friday sunt botinele de mai sus. Modelul lor este foarte elegant și atractiv ele fiind potrivite și dacă în această perioadă din an avem petreceri. În plus mi se par foarte atractive și pentru birou, ele asortându-se perfect cu costumul. Mereu am fost de părere că perechile de botine sunt și mai frumoase când sunt lăcuite. Pur și simplu îmi place să mă uit cum strălucesc.

Un alt lucru de menționat este că aceste botine sunt îmblănite ceea ce înseamnă că în perioada rece asigură o protecție sporită. Să vă mai spun că sunt atât de norocoasă în cât au mărimea care mi se potrivește în stoc? De multe ori la încălțăminte nu prea găsesc mărimea potrivită. Acest lucru este și mai complicat cum sunt una din persoanele care poartă 40.

Pe lângă modelele pe care deja vi le-am menționat pe site sunt disponibile alte zeci. Tocmai de aceea vă recomand să intrați pe reverse.ro și să vă faceți încă de acum lista de cumpărături. În felul acesta veți putea fi pregătite pentru ziua în care vor apărea toate reducerile. Sper că v-am fost de ajutor și mult spor la cumpărături de Black Friday.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.