Top 3 modele de cizme damă pe magazin încălțăminte Modlet

Salutare! Așa cum probabil v-ați dat deja seama din titlu astăzi vorbim despre Modlet. Pe acest magazin încălțăminte eu l-am descoperit cu puțin timp înainte de pandemie și de atunci periodic cumpăr de la ei. Anul acesta m-am decis că este momentul cel mai bun pentru a îmi cumpăra cizme. Așa cum puțini dintre voi știu m-am mutat în Cluj (au început orele fizic). Asta a însemnat că a trebuit să renunț la a lua multe lucruri cu mine.

Chiar dacă sună trist să știți că nu este așa. Probabil, dacă aș fi rămas în Craiova nu aș fi avut curaj să îmi cumpăr cizme noi. Așa în schimb îmi reînnoiesc colecția. Sincer e și păcat să nu o fac mai ales acum când cei de la Modlet au atât de multe reduceri și promoții. Pentru că nu îmi place să țin lucruri doar pentru mine în continuare vreau să vă arăt câteva perechi de cizme damă de pe Modlet.

Cizme bej cu toc gros si fermoar dama MDL07079

Prima pereche pe care aș vrea să o am e cea de mai sus. Mereu am iubit modelul acesta de cizme. Sunt sigură că le știți și voi din filme. Aceste cizme își permit pe timp de iarnă să mergi la birou în fustă sau rochie, desigur pe deasupra lor va trebui să te asiguri că ai și un palton, dar asta nu cred să fie o problemă.

Cel mai mult mi-a plcăut la ea că are tocul mic și drept. Îmi este imposibil să înțeleg cum cineva vreodată ar putea să meargă iarna cu toc cui. Am avut o singură dată o astfel de pereche de cizme și am cedat din a le folosi atunci când a început să înghețe afară. Totuși dacă adorați un astfel de model să știți că cei de la Modlet.ro au și astfel de perechi pe site.

Cizme dama cu toc si fermoar negre suede MDL02886

O altă pereche de cizme care mi-a plăcut enorm este cea de mai sus. Consider că atunci când vrem să purtăm pantaloni nu este necesar să avem o pereche de cizme înalte. Un model ca cel de mai sus va completa la perfecție o ținută oferindu-ne în același timp toate beneficiile de care avem nevoie. În plus o astfel de pereche de cizme este mai ușor de încălțat mai ales dacă suntem pe grabă.

La acest model mi-a plăcut foarte mult și că este disponibil și pe culoarea roșie, dar și că este disponibil la jumătate de preț. Această idee de ofertă îmi place foarte mult mai ales că nu presupune achiziționarea unui număr mai mare de perechi. Tot ce trebuie făcut este alegerea perechii, adăugarea în coș și plata.

Cizme de zapada din fas dama negre cu siret si talpa groasa MDL06600

Ultima pereche pe care vreau să vi-o prezint astăzi este cea de mai sus și face parte din categoria cizmelor impermeabile. Consider că în special iarna trebuie să avem un astfel de produs. El este și mai util mai ales dacă vrem să mergem la munte s-au într-o mini-excursie. Cu o astfel de pereche de cizme vom putea fi siguri că picioarele noastre se află la căldură și nu vom răci. Chiar și în cazul acestor cizme există numeroase modele din care se poate alege. Spor la cumpărături!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.