Ambalaje Horeca personalizate de la Evamar

Salutare! Articolul de astăzi este destinat persoanelor care dețin o afacere Horeca și vor să poată personaliza procesul de livrare a produselor. Încă din primul an de facultate am învățat că personalizarea este un proces foarte important în relația cu clienții. Tocmai de aceea vă recomand să nu ratați ofertele de Black Friday de la Evamar. Această companie vă este de un real ajutor în ceea ce privește posibilitate de personalizare a ambalajelor.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu atunci când îmi cumpăr ceva fie de mâncare sau de băut acord o importanță deosebită ambalajului. Mereu caut produse sau servicii pentru a căror personalizare s-a lucrat mult. De ce? Pentru că asta îmi arată că acea companie pune un accent mai mare pe ceea ce primesc. Știu că uneori e mai ușor să cumperi pungi din comerț, dar parcă altfel este când pe acea pungă văd numele firmei tale.

În plus personalizarea ambalajelor joacă un rol important și pentru restul. Se știe că în toate casele există acea pungă cu pungi. Ei bine fiecare utilizare a ambalajului tău înseamnă că mai multe persoane pot să îl observe. În felul acesta în mintea lor firma ta începe să își facă loc. Există chiar șansa ca ei să întrebe posesorul pungii de unde a primit-o. Tocmai de aceea consider că este foarte important să personalizezi ambalajele. Partea cea mai bună este că acum, de Black Friday, poți cumpăra ambalaje Horeca personalizate.

Sacoșe și cutii de pizza personalizate

Printre produsele pe care le poți cumpăra de Black Friday se numără și sacoșe de hărtie și cutii de pizza. Aceste produse sunt foarte importante dacă dețineți un restaurant sau o pizzerie. Nu cred că mai trebuie să menționez la ce se folosesc. În schimb aș vrea să vă vorbesc despre cât de important este personalizarea lor.

În cazul cutiilor de pizza este altceva când clientul vede un logo, o poză, față de atunci când i se dă o cutie simplă, un carton. Tocmai de aceea este recomandat ca pe cutie să aveți măcar logo-ul și numărul de telefon. Nu se știe cine va vrea să vă apeleze pe viitor după ce va gusta. Același lucru se aplică și pentru sacoșele de hârtie. Am observat că ele încep să fie folosite mai des decât sacoșele de plastic ceea ce este bine.

Cutii pentru produse

Un alt aspect foarte important este să vă asigurați că aveți cutii pentru toate produsele pe care le vindeți. Aceste cutii trebuie să fie realizate de așa natură încât să se potrivească la perfecți pentru ceea ce vindeți. Mie cel mai mult îmi plac cutiile create special pentru cartofi sau sandwich-uri. Mi se pare mai comod să cumpăr de la companii care folosesc astfel de cutii. De ce? Pentru că așa mă asigur că produsele mele ajung în regulă la mine. În plus mă asigur că voi putea lua fără grijă o astfel de cutie direct în geanta mea.

Astfel de produse sunt disponibile pe Evamar.ro de Black Friday. Tocmai de aceea dacă nu ați apucat să vă cumpărați ambalaje acum este cel mai bun moment să vă uitați peste oferta lor. Sunt sigură că veți găsi cel puțin câteva produse pe placul vostru.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.