Auto rulate Suceava – iată câteva motive pentru care vei prefera dealerul AutoDel

Ești în căutarea unei mașini rulate și nu știi de unde să o achiziționezi pentru a fi sigur că ai făcut o alegere bună? Te va interesa dealerul AutoDel. 

Nu mai este o noutate faptul că oamenii caută tot mai mult mașinile second hand. Sunt mult mai accesibile la preț și vin cu la fel de multe avantaje ca și cele noi. Problema principală apare însă atunci când trebuie să aleagă de unde să cumpere o mașină second. În alte țări unele modele de mașini sunt mult mai accesibile la preț decât la noi, însă transportul, actele și numerele costă uneori mai mult decât face mașina. Deci nu este prea convenabil. 

Să cumperi de pe site-urile cu anunțuri este din nou un alt risc pe care multe persoane nu și-l mai asumă. Mașina poate arăta bine la exterior, însă din punct de vedere mecanic, poate avea probleme serioase. Ce e de făcut în acest caz? Una dintre cele mai sigure variante este să apelezi la un dealer autorizat unde chiar poți avea încredere. AutoDel se pare că este unul dintre cei mai preferați dealeri în momentul de față. Iată de ce.

AutoDel – produse și servicii de interes pentru iubitorii de mașini

AutoDel deține o flotă vastă de modele de mașini de unde poți alege în funcție de preferințe, dar și de buget. Cert este că toate mașinile de aici înainte de a fi puse spre vânzare sunt foarte atent verificate, atât tehnic, cât și estetic. Dacă spre exemplu, vrei să achiziționezi o mașină însă nu găsești pe stoc, AutoDel ți-o poate aduce la comandă.

Poți să te prezenți fizic la unul dintre cele 2 showroom-uri din Suceava și București pentru a beneficia de un test drive. Este o modalitate eficientă pentru tine atunci când vrei să achiziționezi o mașină. Echipa de aici îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie în așa fel încât tu să faci alegerea potrivită pentru tine. 

Tot la AutoDel vei descoperi și o listă întreagă de servicii pentru tine și mașina ta:

  • vopsitorie: Dealerul deține ateliere de vopsitorie dotate cu mașini și cabine de ultimă generație unde orice mașină va fi vopsită corespunzător. Echipa AutoDel se ocupă de polish profesional, vopsirea diverselor componente de caroserie, reproducerea perfectă a nuanțelor de origine cât și retușuri profesionale. 
  • mecanică: pe partea de mecanică echipa de aici oferă revizii și verificări periodice, diagnosticări și reparații, schimburi de ulei, filtre.
  • electrică: Pentru cei care au probleme cu partea electrică a mașinii, pot apela cu încredere la AutoDel. Ei oferă diagnoza sistemelor de securitate cât și electronice, reparații privind sistemele de control, îmbunătățirea sistemelor electrice și de securitate, verificări, înlocuiri cât și reglarea farurilor. 
  • tinichigerie: Personalul de aici beneficiază de mijloace tehnice avansate. Acesta oferă redresare elemente de structură privind caroseria, procedee de sudură, îndreptarea panourilor de caroserie cât și reparația elementelor din plastic. 

Așadar AutoDel nu se ocupă doar cu auto rulate Suceava. Vine și cu o listă întreagă de servicii de calitate de unde poți alege. Acestea sunt doar câteva dintre serviciile pe care le oferă, însă le poți descoperi pe toate în pagina oficială. 

Date de contact:

contact@autodel.ro

București: 0759 888 788

Suceava: 0374 0026 006. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.