Câteva produse reduse de Black Friday pe Babyneeds

Salut! Venirea pe lume a unui copilaș presupune o provocare pentru toți cei din jurul lui. Chiar dacă ai mai avut de a face cu 10 alți copii nou născuți, un bebeluș nou te mai învață ceva. În plus venirea pe lume a unui copil presupune și o serie de cheltuieli. Copiii au nevoie de foarte multe produse și părinții ar trebui să le cumpere. Acum și noi ca și rude sau prieteni ai părinților putem să îi ajutăm. Intrând pe magazinele online ne putem forma o idee despre ce le-ar putea folosi noilor părinți.

Atunci când am auzit că o să fiu mătușică am început să caut lucruri pentru nepotul meu. Mai apoi m-am sfătuit și cu sora și cumnatul meu pentru a mă putea asigura că le vor place și lor produsele. Chiar dacă la început au spus că nu este nevoie, că nu trebuie, am observat mai apoi cât i-a ajutat. În general toți ne ferim să le spunem celor dragi de ce avem nevoie. Ne este teamă că ei ne vor judeca dacă cerem. Tocmai de aceea am preferat să îi ajut în ciuda celor spuse de ei, iar acum știu că am făcut cel mai bun lucru.

Mi-am adus aminte de aceste lucruri astăzi pentru că cineva drag mi-a spus că urmează să avem Black Friday pe Babyneeds. Așa cum și numele site-ului ne spune acest magazin ne oferă acces la toate produsele de care un bebeluș sau mai bine spus familia lui poate avea nevoie. În funcție de bugetul pe care îl aveți la dispoziție puteți oferi proaspetei familii cele mai bune produse. CU siguranță veți avea de unde alege.

Valco Landou pentru carucioarele SNAP

Unul din produsele pe care sora și cumnatul meu le-au apreciat foarte tare a fost lando-ul. Acesta este un produs foarte util pentru un nou născut și nu numai. El putând fi folosit până ce copilașul depășește 9 kg sau nu mai are loc în el. Lando-urile în general sunt făcute ca și parte de completare la cărucioarele pentru copii. Ele fiind un pătuț odihnitor pentru copii.

Cu toate acestea ele sunt utile și pentru că se pot detașa de la căruț și pot fi folosite atunci când, de exemplu, vrem să mergem cu copilașul la cumpături. Este ca și când am avea un pătuț portabil pe care să îl luăm cu noi. Ele sunt foarte practice și utile fiind mult mai ușoare decât cărucioarele pentru copii.

De asemenea, el poate fi folosit ca și pătuț și atunci când mergem cu cel mic în vizită. Nu ocupă mult spațiu și este foarte comod pentru cel mic. În plus prin gaura rămasă deschisă copilul poate fi monitorizat în permanență. Sincer mi se pare cel mai bun lucru pe care îl putem cumpăra pentru proaspeții părinți.

Am ales să îl menționez pentru că de acest Black Friday cei de la Babyneeds au reduceri la lando-ul prezentat mai sus. Asta înseamnă o ocazie foarte bună pentru a face un cadou unor prieteni care așteaptă un copil sau care au un bebeluș.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.