Ce putem cumpăra de pe Avstore de Black Friday?

Salutare! Astăzi vreau să povestim despre campania de Black Friday de la Avstore, dar înainte de a face asta vreau să vă spun de ce am apelat la ei. Sunt una din tinerele care nu poate pleca de acasă fără a avea o pereche de câști în urechi. Pur și simplu îmi place să pot sta măcar câteva minute liniștită, să aud doar muzica din căști. Până de curând eram tristă pentru că rar îmi găseam căști care să reziste mai mult de 3 săptămâni.

Apoi săptămâna trecută am avut parte de o nouă surpriză: am făcut din senin o frumoasă otită. Am ajuns de urgență la spital, cu dureri îngrozitoare la urechea stângă și cu puține dureri la cea dreaptă. Aici mi-au făcut câteva analize și au ajuns la concluzia că este otită. Am primit tratament și pe deasupra mi s-a interzis să mai folosesc căștile clasice (cele care intră în ureche).

Am avut un șoc pentru că asta însemna să mă orientez spre căștile acelea mari care se folosesc în general la gaming. Acestea sunt mai scumpe și mi-am făcut griji că nu mi-aș putea permite înlocuirea lor la o perioadă așa de scurtă. Noroc cu prietena mea care mi-a povestit despre Avstore și produsele lor. Așa am aflat că are o pereche de căști de la ei care are mai bine de 6 luni de când merge.

Tocmai de aceea am început să caut informații despre căști și nu a durat mult până ce am găsit o pereche de căști pe placul meu. Voiam să plasez comanda când am aflat că urmează Black Friday. Tocmai de aceea m-am gândit să vă povestesc și vouă poate vă găsiți măcar un produs la ei pe site. Mai au și multe alte produse electronice pe care sigur veți vrea să le vedeți dacă vă doriți un laptop nou sau ceva de genul.

Casti JBL TUNE 750BTNC

Am ales o pereche de căști coral pentru că îmi plac foarte mult nuanțele de roșu. În plus geaca pe care urmează să o port pe perioada iernii este la rândul ei roșie. Consider că în felul acesta voi putea să asortez căștile cu ținuta mea. În plus mi-a plăcut ideea acelui burețel care nu permite aerului rece să ajungă la ureche. După ultima problemă cu otita sincer nu îmi doresc să mai trec vreodată prin așa ceva.

Un alt lucru care mi-a plăcut la aceste căști este că au cablu detașabil. Uneori prefer să ascult muzică prin conectarea cablului pentru a reduce consumul de baterie, dar sunt și momente când nu vreau să îmi stea în cale vreun fir. Tocmai de aceea aceste căști mi se par cea mai bună alegere pe care o pot face. Costul lor este într-adevăr unul un pic mai ridicat față de cel al căștilot clasice, dar dacă rezistă măcar 6 luni eu zic că își merită investiția.

În plus acest tip de câști sunt foarte bune pentru că elimină zgomotele de fundal permitându-ți să te axezi doar pe melodia pe care o asculți. Pentru mine acest lucru este foarte important mai ales atunci când vreau să fiu doar eu cu mine. Voi ce spuneți?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.