Intră pe Micul Fermier de Black Friday pentru a profita de super reduceri

Salutare! Toamna și-a intrat de ceva timp în sarcini și de aceea curțile și parcurile s-au îmbrăcat cu o mantie colorată. Oriunde ne uităm vedem culori, frunze ce zi de zi capătă alte nuanțe parcă și mai frumoase. De la depărtare această schimbare este superbă, este interesant de urmărit. Cu toate acestea de aproape se observă multe alte probleme.

Pentru cei care stau la casă această schimbare de veșmânt înseamnă mai mult de lucru. Zi de zi frunzele trebuie adunate, crengile trebuie tăiate și toate acestea depozitate undeva. Au trecut vremurile când soluția cea mai bună pentru frunzele și crengile de pomi căzute era arderea lor. Acum acest lucru poate fi amendat pentru că se poluează atmosfera.

Ce facem totuși atunci când stăm la casă și avem nevoie de o soluție urgentă? Cea mai bună metodă este să apelăm la ustensile performante pentru a putea scăpa de ele. Cei de la Micul fermier ne ajută incredibil de mult în acest sens. La ei găsim produsele de care avem nevoie și în plus prețul plătit pentru ele este unul destul de mic. Un alt element foarte important este posibilitatea de a plăti în rate cu dobândă 0%. Sincer mie mi se pare cea mai bună decizie atunci când vrem să investim într-un instrument mai scump.

Foarfeca de gradina cu acumulator 20V 2Ah

Pentru a putea începe să fac curățenie în curte am nevoie de o foarfecă specială. Aceasta este de ajutor pentru tăierea crengilor sau a lăstarilor. Pe Micul Fermier am avut ocazia de a găsi piesa de mai sus care este de un real ajutor pentru curte. Este electrică și are o putere mult mai mare decât foarfecile clasice de crengi. În plus este foarte ușoară ceea ce o face potrivită pentru a putea fi folosite și la alte locații.

În acest moment ea are o reducere de 10%, dar sper ca în cadrul campaniei de Black Friday de pe Micul Fermier ea să beneficieze de o reducere mai mare. Sincer, cred că și dacă va rămâne cu această reducere tot o voi cumpăra pentru că știu cât mă va ajuta să fac ordine prin curte în perioada de toamnă.

Tocator de crengi si tulpini 5CP HOBBY

Un alt produs foarte util pentru o grădină este tocătorul de crengi. Acesta transformă crengile și tulpinile în rămășițe mici care nu incomodează și care mai apoi pot fi folosite pentru bălegar. Sincer dacă stați la casă și aveți o grădină atunci e cea mai bună alegere. Noi până de curând plăteam bani pe bălegar și aruncam crengile. Acum avem posibilitatea de a ne crea bălegarul necesar pentru flori. Acest lucru este foarte util mai ales că în felul acesta știm cu siguranță ce se găsește în el.

Tocătorul este foarte ușor de utilizat și de transportat de la o locație la alta având roți. Sincer mi se pare că este foarte bun și pentru a îl folosi eu. Acum aștept să înceapă reducerile de Black Friday pentru a vedea dacă am norocul de a prinde produse la reducere. Reducerile vor fi între 10% și 40% și vor fi afișate pe pagina lor începând cu cel mai mare șprocent de reducere și până la cel mai mic.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.