Top 3 exemple de produse ce pot fi cumpărate de Black Friday de la Kalapod

Salutare! Continuăm seria cumpărăturilor cu unul din magazinele mele preferate de încălțăminte. Este vorba de magazinul online Kalapod. Sunt sigură că numele lui nu vă este străin așa că trec deja la subiect. Cei de la Kalapod organizează Black Friday în curând. Aceștia au perioade diferite de reduceri în funcție de țara din care accesați pagina lor, astfel:

  • În România: 8-15 Noiembrie 2022
  • În Bulgaria și Ungaria: 15-22 Noiembrie 2022
  • În Grecia și Slovacia: 22-29 Noiembrie 2022

Eu voi accesa reducerile din România pentru că aici va veni coletul, dacă însă sunteți în alță țară țineți cont de perioade. Este foarte important să știm aceste detalii pentru că este păcat să plasăm o comandă fix înainte de a începe reducerile.

Pentru mine posibilitatea de a cumpăra online și la reducere înseamnă o șansă de neratat. Tocmai de aceea am început din timp să văd ce produse vor fi la reducere și de ce produse mă pot bucura. Reducerile sunt de până la 85% ceea ce înseamnă că obligatoriu nu trebuie ratate.

Anul acesta m-am decis că trebuie să îmi cumpăr încălțăminte de iarnă. Așa cum probabil deja știți m-am remutat la Cluj, iar toată încălțămintea mea a rămas la Craiova. Tocmai de aceea vreau să profit de această ocazie pentru a mă asigura că voi trece peste iarnă cu bine.

Ghete dama Bosti negre

Prima pereche care mi-a atras atenția este aceasta de mai sus. Iarna mie cel mai mult îmi place să port ghete sau cizme. Tocmai de aceea anul acesta aș vrea să îmi iau din ambele măcar o pereche. Acestea mi-au plăcut în primul rând pentru că sunt îmblănite. Sunt o persoană foarte friguroasă și de aceea iarna nu pot sta cu încălțăminte care nu este îmblănită.

În plus la ele mi-a plăcut foarte mult și talpa. Am observat de a lungul anilor că pantofii cu talpă din aceasta înaltă sunt mult mai rezistenți. Materialul acela textil este potrivit pentru sezonul rece deoarece permite zăpezii să se topească și să nu rămână pentru o perioadă lungă de timp pe ghete. Sper ca până încep reducerile de Black Friday să nu dispară mărimea mea de pe stoc.

Cizme dama bej din piele ecologica Darinda

O altă pereche de încălțăminte de la Kalapod pe care vreau să o cumpăr este perechea de cizme de mai sus. Cumva mereu am fost atrasă de cizme, îmi lasă impresia că asigură o căldură mai mare decât ghetele. Cu toate acestea ele vin și cu dezavantaje mai ales dacă nu purtăm pantaloni mulați sau dacă vrem să luăm mai multe perechi de pantaloni pe noi. Modelul de mai sus mi-a plăcut foarte mult mai ales datorită combinației de culori, el iese ușor în evidență.

Un alt lucru care mi-a plăcut la modelul de mai sus este că are fermoar. Cel mai greu de purtat mi se par cizmele înalte fără fermoar, este un mic chin să le încalți. Tocmai de aceea atunci când aleg cizme mă orientez să aibă și fermoar. Pentru o femeie aceste cizme sunt și mai atractive pentru că ele pot fi purtate și la o petrecere asigurând același confort.

Eu am ales aceste modele, voi?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.