Urmează Black Friday la Barney’s Store

Salutare! De când a reînceput facultatea fizic mi-am dat seama că nu mai pot căra geanta după mine. Cu fiecare săptămână care trece este tot mai obositor mai ales că se adaugă noi și noi lucruri. Tocmai de aceea am decis că trebuie să mă uit după un rucsac. În felul aceasta greutatea se va distribui în mod uniform asupra spatelui și voi avea și mai mult spațiu.

De asemenea, săptămâna trecută mi-am dat seama că nu doar pantofii mi-au rămas la Craiova ci și gențile de ocazie. Asta înseamnă că peste o lună nu voi avea o geantă pentru nuntă. Desigur, lucrurile fiind cât de cât urgente deja am început să caut soluții pentru problemele mele. Spre bucuria mea am aflat la timp de campania de Black Friday de pe Barney’s Store.

Acest magazin online ne oferă acces la genți la reduceri. De Black Friday reducerile sunt de până la 70%, iar printre produsele reduse sunt și multe produse de care am nevoie. Tocmai de aceea și de această dată mi-am făcut o listă de dorințe cu principalele produse. În felul acesta după ce intră salariul pot stabili exact ce produse voi lua. Aici Black Friday-ul începe pe 10 Noiembrie la ora 20:00 și se termină pe 13 Noiembrie la 23:59.

Geanta de ocazie eleganta femei din material auriu lucios cu bretea lant si inchidere click Cammy 

Această geantă mi-a plăcut cel mai mult. Am mai avut genți de ocazie aurii și partea cea mai bună la ele este că pot fi cu ușurință asortate la orice fel de ținută. Tocmai de aceea nici anul acesta nu pot rămâne fără o geantă aurie pe care să o am la Cluj. În plus bijuteriile pe care mi-am propus să le port la nuntă sunt din aur, ceea ce reprezintă un alt motiv pentru care să o aleg. Ea este disponibilă și pe argintiu și negru asta dacă vă place modelul, dar ați prefera o altă culoare.

Genul acesta de gentuțe este perfect pentru nunți deoarece permite și luarea telefonului cu noi. Ele sunt spațioase și perfecte pentru evenimentele fericite din viețile noastre. De asemenea partea bună la aceste genți este că pot fi purtate și ca genți, dar și ca plicuri. Astfel dacă nu vă place să aibă curelușă o puteți pur și simplu scoate.

Rucsac damă piele ecologică roșu închidere cu șnur David Jones

Așa cum vă spuneam și mai sus am nevoie urgentă de un rucsac. Chiar și în acest caz tot cei de la Barney’s Store mi-au sărit în ajutor cu rucsacul acesta superb. Sincer vă spun că tot ce am văzut prima oară la el a fost culoarea. Dacă s-ar putea toate lucrurile le-aș cumpăra roșii. Cum nu este posibil peste tot măcar la rucsac îmi permit acest lucru.

După ce am trecut peste culoare mi-am dat seama că acest rucsac este într-adevăr ceea ce am nevoie. Mai exact este un rucsac spațios, foarte bine compartimentat și micuț. E fix ce am nevoie pentru a îmi lua lucrurile cu mine la muncă și facultate.

Eu asta am ales. Vouă ce vă place de pe site?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.