Căutați ofertele la lentile de contact? Descoperiți EXPERTOPTIC 

Purtătorii de ochelari de vedere au oricând alternativa în prezența lentilelor de contact. Aceste opțiuni populare pentru corectarea vederii au avantaje ce nu pot fi ignorate. Pentru cei dispuși să încerce această alternativă, la EXPERTOPTIC vor găsi oferte și diversitate în tipurile de lentile de contact disponibile. 

Ochelarii clasici sunt încă o opțiune bună și mai indicată în unele situații, însă lentilele de contact pot fi mai comod și practic de purtat. Schimbarea aceasta nu va compromite calitatea vederii. Lentile de contact sunt și cu scop estetic, cosmetic, cele care schimbă culoarea ochilor. Singura deosebire este că nu vor fi alese în funcție de valoarea dioptriei, însă în privința folosirii – din punct de vedere igienic – ambele variante au indicații similare. 

Lentilele de contact și avantajele care vă conving să luați în considerare această variantă 

Unul dintre avantajele majore ale lentilelor de contact este confortul pe care îl oferă. Acestea se potrivesc perfect pe ochi și nu alunecă sau se mișcă precum ochelarii, ceea ce poate fi extrem de iritant și incomod, mai ales în cazul unor activități sportive.

În plus, lentilele de contact alese corect oferă utilizatorului aceeași experiență a vederii clare și precise. Sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc o schimbare. Pentru unii sunt o soluție temporară excelentă pentru ocazii speciale, cum ar fi nunțile sau alte evenimente, în care purtarea ochelarilor poate fi incomodă sau neplăcută. Pentru doritori, pentru cei care caută lentile de contact Radauti sau în oricare din locațiile EXPERTOPTIC trebuie să știe că prețurile sunt excelente, accesibile.

Cum știți ce vi se potrivește 

Lentilele de contact necesită o anumită grijă și atenție, cum ar fi curățarea și depozitarea corectă a acestora pentru a preveni infecțiile și alte probleme de sănătate oculară. Pentru cei care aleg astfel de produse, în completare vor achiziționa și soluțiile speciale de îngrijire. La EXPERTOPTIC sunt disponibile și acestea. 

Dacă vorbim de cele cosmetice alegerea lentilelor este mai simplă, în sensul în care puteți achiziționa seturile dorite în funcție de partea cromatică. În schimb, pentru cei care au nevoie de lentile de contact cu dioptrii, mai întâi de toate va fi necesar un consult. Asta pentru a descoperi dacă sunt modificări de valori față de ultima dată când și-au verificat vederea. Pe baza indicațiilor oferite post consult pot fi alese lentilele de contact.

De la EXPERTOPTIC pot fi alese seturile de lentile de contact de la branduri precum Interoptik sau Rodenstock. Sunt două branduri de renume ale căror produse sunt comercializate în cadrul magazinelor de optică medicală EXPERTOPTIC. 

Cine este EXPERTOPTIC 

Atunci când veți alege produsele veți ține cont de unii dintre cei mai buni din domeniu, nu-i așa? Ei bine, EXPERTOPTIC este prezent pe piața de profil de peste 10 ani. Este un lanț de magazine de optică medicală cu 6 locații fizice în 5 orașe. În oricare dintre acestea clienții au parte de consiliere profesională gratuită pentru a alege ceva corespunzător lor – fie că este vorba de rame de ochelari, lentile pentru acestea sau lentile de contact. În plus, datorită dotărilor disponibile aici, pot fi efectuate și consultații. Acestea sunt gratuite și este de preferat să vă programați în prealabil. În acest sens, în pagina oficială www.expertoptic.ro, veți găsi date de contact sau formular pe care îl puteți completa simplu și rapid. După confirmarea care vine imediat aveți totul plănuit pentru a vizita locația aleasă. 

Iată aici locațiile și contactul pentru fiecare dintre acestea: 

Suceava (0740 952 952)

Botoșani 1 (0744 754 754)

Botoșani 2 (0755 538 538)

Rădăuți (0747 750 750)

Fălticeni (0751 341 341) 

Roman (0755 589 589)

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.