Când dorești ceva mai bun alege o ușă de garaj automată de la alexiana.ro

În zilele noastre se pune din ce în ce mai mult preț pentru automatizare și protecție. Ușile clasice nu mai sunt la fel de solicitate, fie că e vorba de afacerea personală sau de protecția personală. Se caută în mod special și uși pentru garaj care să corespundă dimensiunilor acestuia, chiar dacă acestea nu sunt cele obișnuite.

În acest context, firma Alexiana vine cu oferte la uși de garaj automatizate care sunt rezistente la orice tip de agresiune exterioară. Descoperim ofertele de uși de garaj, dar nu numai, în articolul de mai jos.

Ușile de garaj automate și ce avantaje prezintă acestea

Pe vremuri, ușile de garaj erau realizate din diverse materiale care nu se potriveau tot timpul la dimensiuni cu ce era realmente necesar. Mai mult chiar, existau diferențe de nivel sau chiar părți care nu puteau fi acoperite. Iar de cele mai multe ori, ușile se blocau, refuzând să se deschidă.

Iată că firma Alexiana vine cu oferte incredibile, privind eficiența dată de o usa de garaj automata. Aceasta este confecționată din materiale trainice, mai precis folosind panouri elvețiene din oțel galvanizat. Au material calitativ, rezistent la agresiuni fizice, dar și la variațiile de temperatură sau razele UV, deci ușile de garaj au acum mai multe avantaje. Printre altele, ele sunt conțin și un strat de spumă poliuretanică, atât pentru efectul termic cât și pentru cel fonic. În felul acesta, bunurile depozitate în garaj, inclusiv mașina, vor fi protejate mult mai eficient.

Ofertele firmei Alexiana, greu de egalat

Deși garajul este acel spațiu unde, prin definiție, se parchează mașina, tot acolo se pot depozita și alt tip de bunuri personale. Fie obiecte care nu mai sunt necesare, fie alimente conservate sau diverse scule și echipamente, toate acestea au nevoie de un spațiu sigur.

Pe de altă parte, nici temperatura din interior nu poate fi neglijată. Astfel, ușile automatizate de la Alexiana Group sunt concepute în așa fel încât să nu permită înghețului, ploilor sau razelor UV să pătrundă în interior. În felul acesta temperatura este păstrată constantă, indiferent de anotimp.

Ușile de garaj sunt prevăzute cu sistemul degete sigure, care nu permite lovirea în timpul manevrării lor. Ele pot fi comandate în culori diverse, paleta fiind disponibilă pe site. Pe de altă parte ele se pot comanda atât pentru uz personal, cât și industrial. Se oferă garanție extinsă și alte beneficii.

Uși de garaj personalizate la cerere

Deși aceste uși sunt compatibile în urma măsurătorilor și se pot armoniza ușor cu decorul, la cerere se pot livra și uși personalizate. În funcție de dorința proprietarului acestea vor da o pată de culoare locului, dar desigur că vor fi la fel de rezistente.

Echipa de profesioniști de la Alexiana oferă garanții extinse la toate produsele livrate, gratuitate pentru deplasare, măsurători și soluții tehnice. De pe site-ul oficial se mai pot comanda și alte produse necesare așa cum ar fi rulouri exterioare, jaluzele, rolete, marchize și palse anti insecte. De asemenea și automatizări porți și rulouri exterioare.

Mai multe detalii privind produsele firmei și cum pot fi acestea comandate, se găsesc doar pe pagina oficială alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro
office@alexiana.ro
0230560560
0755111222

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.