3 piese ce nu pot sa lipseasca din echipamentul tau de inot

De indata ce vine vara ne cautam diverse activitati sportive prin care sa simtim mai in forma dar prin care sa ne si distram. Mersul la sala devine o corvoada in zilele caniculare de vara, asa ca ne orientam spre a face sport in natura sau in apa. O astfel de activitate sportiva si distractiva este inotul, perfect pentru zilele calde de vara. Dar ca orice sport, el trebuie practicat folosind un echipament adecvat, fiindca acesta face diferenta intre o simpla distractie precum iesitul la o piscina si o activitate sportiva prin care arzi calorii.

Cu echipamentul potrivit vei putea obtine performanta, iti vei imbunatati tehnica de inot si vei evolua de la o sesiunea la alta. Un magazin cu echipamente pentru inot este Aqua Zone, pentru cei care vor sa gaseasca online o gama completa de produse.

Cateva piese de echipament sunt absolut necesare unui inotator care vrea sa se puna bine pe treaba. Enumar mai jos 3 dintre acestea, fara de care nu poti sa spui ca practici inotul:

 

  1. Ochelarii de inot – lipsa lor te va incomoda de la inceput, fiindca la bazin iti intra clorul in ochi, te ustura si iti da o senzatie de disconfort. Chiar si daca inoti intr-un lac, in natura, ochelarii te ajuta sa vezi mai bine si sa nu iti intre apa sau mizerie in ochi.
  2. Labele sunt si ele de nelipsit daca vrei sa faci cardio in apa, sa prinzi viteza si sa iti intaresti musculatura picioarelor. Nu le vei folosi pe tot parcursul antrenamentului, insa pentru cateva minute mai intense sunt esentiale. La fel si palmarele sunt importante pentru inotatorii mai avansati, care vor sa faca mai mult efort in apa si sa isi imbunatateasca musculatura mainilor
  3. Clipsuri pentru nas si dopuri pentru urechi – pentru ca trebuie sa tii apa cat de cat departe de urechi si nas. La inceput va trebui sa te obisnuiesti cu ele, dar acest lucru nu dureaza.

Cu aceste echipamente in geanta vei putea sa faci inot la un nivel mai inalt, sa iti perfectionezi tehnica si in acelasi timp sa te bucuri de aceasta activitate sportiva. O gama completa de echipamente pentru inot, de la clipsuri pentru nas si dopuri de urechi la costume complete pentru competitii de inot gasesti la Aqua Zone.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.