Ceasuri pentru campioni

 

In Romania exista foarte multe scoli si centre unde oamenii, inca de la cele mai fragede varste, se pot dezvolta si pot sa cocheteze cu lumea sportului. Multi fac acest lucru din placere si pentru a duce un stil de viata echilibrat, cu multa miscare. Altii insa se pregatesc pentru a atinge performante si a deveni campioni. Asa a inceput si povestea unei micute scoli din provincie care a ales sa ajute oamenii sa cunoasca lumea atletismului. Desi la inceput acest lucru nu a fost facut pentru performanta, in timp, ambitia extraordinara a unor copii a reusit sa ridice si statutul scolii. Micutii au muncit mult, au sacrificat orele de joaca si distractie cu antrenamente zilnice si, in cativa ani, roadele s-au vazut. Doi dintre ei au crescut si au reusit sa participe la competitii internationale unde au castigat premii importate. Au devenit vicecampioni. Acest lucru nu a facut decat sa ii bucure pe cei care au fondat scoala si sa isi doreasca sa le faca un cadou celor care s-au antrenat si au avut incredere in ei.

Am avut privilegiul in a-i sfatui in privinta premiilor. Cei care detineau scoala nu aveau fonduri foarte mari alocate premiilor asa ca isi doreau ceva la preturi accesibile dar si de calitate. Astfel le-am sugerat sa achizitioneze niste ceasuri. Acestea sunt oricand valoroase si orice persoana va aprecia un astfel de dar. Am vorbit cu ei si le-am spus ca cea mai buna alegre ar fi sa le achizitioneze de la Ceasmania.ro, magazinul online unde vor gasi atat ceasuri barbatesti cat si ceasuri dama, deoarece aveam un vicecampion si o vicecampioana.

Ceasmania.ro este printre putinele magazine care comercializeaza ceasuri de brand, cu certificat de garantie, la preturi extrem de accesibile. Astfel, de aici poti comanda un Gucci sau un Lacoste la un pret de achizitie extrem de convenabil si avand toata increderea ca sunt originale si comercializate in deplina legalitate.

Pentru dragii lor campioni, pantronii scolii au ales un ceas Detomaso de dama si un Sector barbatesc. Cei doi fosti elevi, acum invitati sa se antreneze in lotul national, au apreciat extrem de mult gestul fostei scoli si calitatea ceasurilor de la Ceasmania.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.