Combinatii nonconformiste

Cu siguranta, ultima decada este sub semnul tinutelor cat mai nonconformiste care nu se mai ghideaza dupa regulile de acum cativa ani. Daca pentru parintii sau bunicii nostri era de neconceput ca o rochie eleganta sa fie purtata cu o pereche de tenisi de tip converse sau un pantof cu toc stiletto cu niste ripped jeans, pentru generatia de azi lucrurile sunt complet diferite. Putem practic combina orice cu orice atata timp cat piesele vestimentare sunt de calitate. Si totusi, trebuie sa ne ghidam dupa mici secrete de stil pentru a nu da, din dorinta de a fi cool, in ridicol. Pana si stilul eclectic, desi pare neglijent si total lipsit de logica, este atent studiat.

Una din piesele cele mai purtate, iubite dar si controversate, sunt acei tenisi converse pe care i-am amintit mai sus. Acestia se caracterizeaza prin versatilitatea lor extraordinara si prin varietatea coloristica pe care o pun la dispozitie. Ei pot fi purtati la o tinuta casual dar si de seara atata timp cat este conceputa dupa niste reguli dictate de stilisti. Conversii, pentru ca asa le mai spunem, nu sunt doar o pereche de tenisi comozi si practici, ci sunt o legenda datorita personalitatilor care au purtat astfel de obiecte de incaltaminte. Astfel, nume grele precum Elvis Presley, Kurt Kobain, Miley Cyrus, Kristen Stewart, Michael J. Fox, Tommy Lee au purtat si poarta, in diferite ocazii, acesti tenisi converse.       

In Romania, puteti achizitiona acest tip de incaltaminte de la magazinul Answear, la preturi accesibile. La tenisii converse, puteti asorta si o geanta pe masura. Frumoasele genti dama de la Answear sunt din materiale diverse , in culori sobre sau vesele, cu sau fara model. In functie de intregul tinutei puteti alege o geanta care sa dea un plus de nonconformism si originalitate outfittului. De exemplu, o pereche de tenisi converse pot fi purtati cu o rochita alba, vaporoasa de vara, lungime medie si o geanta cu imprimeu floral. Efectul va fi unul de diva de la Hollywood.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.