Bila alba din partea Inspectiei de la Protectia Muncii

Oricine se teme la sosirea controlelor pe santier si acum vin din ce in ce mai des. Mai intai se verifica, daca toti muncitorii au carte de munca fiindca munca la negru este aspru sanctionata. Cei de la Protectia Muncii au in vedere doua aspecte esentiale:

-daca muncitorii au fost instruiti si au in dotare echipamentele de protectie necesare si se respecta normele de protectie a muncii pe santier

-verificarea conditiilor de cazare si igiena ale muncitorilor care nu se intorc seara la casele lor fiind din provincie.

Inca de la sosirea lor am avut aceleasi emotii ca soferul care este oprit in trafic de catre Politia Rutiera: stie ca este in regula, dar se teme sa nu fi uitat ceva si sa se aleaga cu vreo amenda…

Muncitorii purtau toti echipamente de protectie: salopete, casca sisteme de prindere, cand lucrau la inaltime, dar cei veniti in control au dorit sa verifice containere santier, compartimentarea, dotarile acestora si utilitatea lor.

I-am condus mai intai la cabinele wc-dus puse la dispozitia salariatilor.

Au verificat daca este apa calda si rece la robinet, daca dusurile pot fi folosite si wc-urile sunt curate. Au cautat intrerupatoarele si au numarat becurile, fiindca, au motivat ei:„Angajatii au nevoie permanenta de aceasta incapere si cand este lumina, dar si cand este intuneric, in special cei care locuiesc in containerele-locuite amplasate pe santier.”

Schimbam priviri de multumire intre noi pe furis si binecuvantam momentul in care cineva din Consiliul de Administratie al firmei a propus colaborarea cu firma Cabine-containere.ro.

Am fost apoi intrebati unde isi pun lucrurile de valoare salariatii si i-am condus catre depozitul amenajat special pentru acest lucru. In dulapurile metalice, prevazute cu cheite din containerul de valori se aflau telefoanele lor inteligente, portofelele si bijuteriile lor, in timp ce in dulapurile speciale, pe umerase hainele bune.

I-am condus si la bucatarie: locul unde muncitorii isi puteau incalzi supele sau prepara minuturi in pauza de masa si puteam sa stea pe scaune in jurul unei mese mari si curate, sa nu manance in conditii improvizate in mijlocul prafului si microbilor.

Ultima vizita a fost la containerele-locuinte pentru cei veniti de departe sa lucreze pentru noi.

Evaluarile celor de la Protectia Muncii si Securitatea Angajatilor au fost maxime datorita conditiilor oferite angajatilor nostri gratie containerelor transformate in incaperi necesare lor pentru hranirea in conditii decente si asigurarea igienei personale.

Am primit bila alba datorita colaborarii noastre permanente cu firma Cabine-containere.ro.

Aceste constructii rezistente si usoare pot fi relocate cu usurinta de la un punct de lucru la altul, nu ruginesc si nu pun in pericol vietile celor care se cazeaza in ele. Firma prezentata mai sus le aduce la adresa frunizata de client in momentul in care plaseaza comanda si construieste containere dupa dimensiunile cerute de beneficiar.

In cazul in care doriti o casa-container, ea poate avea numarul de camere dorit de dumneavoastra si compartimentarea aleasa. Puteti obtine sufrageria uriasa cu semineu dupa care tanjiti si in care sa va adunati la povesti in serile de iarna.

In urma controlului din noiembrie am inteles ca pe santier containerele sunt obligatorii si procedam ca atare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.