Special Doors te inspiră să alegi ușa de interior potrivită casei tale

Visul oricui este acela de a avea un loc al lui în care să stea liniștit și care să fie amenajat exact după propriul plac. Orice modificare să fie permisă și orice excentricitate să poată fi îndeplinită. Pentru oricine ajunge în situația de a amenaja o casă și anume propria casă, entuziasmul de la început scade atunci când valul de decizii care trebuiesc luate năvălesc peste realitatea care bate imaginația.

Fără cunoștințe de designer greșelile sunt inevitabile, dar multitudinea de reguli care trebuie respectate par imposibil de îndeplinit. Casa conține puține obiecte centrale și mereu stabile, printre care se enumeră și ușile. Alegerea acestora trebuie să constituie decizii atât decorative, cât și funcționale.

Criterii îndeplinite și costuri reduse

Majoritatea brandurilor au standarde stabilite cu privire la dimensiunile acestora, lucru care duce la costuri suplimentare semnificative, în cazul în care casa ta nu are spațiile pentru uși de aceleași dimensiuni. Special Doors pune la dispoziția clientului uși de interior cu toc reglabil, care permit montarea indiferent de stadiul casei, fără a fi nevoie de comandă specială.

Printre aspectele de luat în considerare în alegerea ușii de interior este culoarea acesteia, care trebuie să se potrivească cu parchetul. Nu trebuie să aibă aceeași culoare, dar contrastele acestora să fie în completare una pentru cealaltă. Deseori ne aflăm în impasul de a prefera un anumit model de ușă, cu detalii specifice și cantitatea perfectă de geam prezent, dar care este disponibil într-o singură culoare.

Pe site-ul Special Doors la secțiunea de usi interior  modelele valabile sunt disponibile în culori diferite, care să completeze necesitatea de asortare al parchetului cu ușile, fără a fi nevoie să renunți la modelul preferat din cauza unor inconveniente.

Utilitate și necesitate

Special Doors îndeplinește criterii diverse la categoriile de uși pe care le oferă, astfel încât grijile cu privire la alegerea ușii potrivite să nu constituie o problemă. În vederea alegerii ușilor trebuie luate în considerare și alte aspecte, nu doar cele cu privire la aspect.

Calitatea este un aspect dintre cele mai importante, cât și siguranța și izolarea termică și fonică. Având în vedere că ușile de la Special Doors sunt confecționate din 2 plăci de 6mm, cu cadru din lemn solid întărit cu nervuri HDF, aceste aspecte sunt acoperite și îndeplinite. Majoritatea ușilor au câte 3 balamale din rulment și mâner din oțel inoxidabil cu blocarea din oțel, cu 3 chei disponibile.

Calitatea primează pentru cei de la Special Doors, iar prețurile permit achiziționarea de produse de calitate de oricine. Pentru toată gama disponibilă și pentru vizionare îi puteți contacta la numărul de telefon 0728.476.634 sau la adresa de e-mail comenzi@specialdoors.ro

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.