S.B.S.3 Farmec: familie, frumusețe și încredere

Nimic nu este mai frumos decât primii ani din viață. Îmi amintesc și acum cum pe la 6-7 ani începusem să testez toate hainele din dulapul mamei, nu mai vorbim de pantofii cu toc. Eram așa de entuziasmată să arăt ca cea care îmi dăduse viață încât uneori uitam că port pantofi cu tocuri și cu câteva zeci de mărimi mai mari. De cele mai multe ori ajungeam direct pe jos, dar nici măcar o dată nu plângeam. Mă gândeam că pentru a ajunge mare trebuie să trec peste toate problemele.

După ce am mai crescut am început să descopăr fardurile mamei mele. Dacă inițial mi-a fost teamă să le testez, după câteva săptămâni mama m-a găsit mânjită pe toată fața. Nu știam cum să le folosesc și le pusesem la întâmplare pe față. Dorința de a mă certa a fost mai slabă decât râsul așa că într-un final am rămas amândouă râzând pe covor. Ce rău îmi pare că pe atunci nu erau telefoane atât de performante, mi-ar fi plăcut să vă arăt cum a fost prima mea ședință de make-up.

apa micelara cu flori de orhidee

Imediat ce am scăpat de criza de râs mama mea m-a luat în camera ei, avea să îmi predea cea mai importantă lecție. Îmi aduc și acum aminte cuvintele ei: ”Chiar dacă o femeie se naște cu Farmec, problemele și necazurile o fac să apeleze la produse cosmetice. Cu toate acestea tenul nostru nu poate rezista de unul singur, de aceea ori de câte ori te vei machia trebuie să ai și o Apă micelară alături.” La sfârșitul săptămânii când am mers cu ea la cumpărături m-a dus la raionul de cosmetice. Atunci am avut prima întâlnire cu o marcă prietenoasă, cum îmi zicea mama mea. Inițial nu am înțeles la ce se referă, dar după ce am testat noua Apă micelară cu Orhidee mi-am dat seama că tenul meu este mult mai plăcut la atingere. 

Îmi amintesc și acum serile în care veneam obosită de la câte o petrecere și voiam să trec la somn. Reușeam să pun capul pe pernă și vocea mamei mele îmi revenea în minte: ”Nu îți lăsa tenul să sufere, durează doar 5 minute să îi redai prospețimea”. În acele momente nu mai conta cât de obosită eram, cu ultimele puteri ajungeam în baie în căutarea acelui produs românesc de care familia mea era îndrăgostită. O dată tenul curățat și hidratat puteam pleca în lumea viselor. Am avut și eu o seară în care am uitat să mă demachez, mă gândisem oare ce contează o seară? A doua zi perna era plină de fondul de ten și de make-up, nu știu ce anume din acea imagine m-a frapat, dar am jurat să nu mai fac asta a doua oară.

În acest moment nu am copii, dar dacă voi avea fetițe le voi învăța de mici să își prețuiască tenul. Nu îmi este teamă de nimic pentru că alături de mine este Farmec. Acum de exemplu am avut ocazia de a face cunoștință cu noua gamă Farmec. Încă o dată mi-am dat seama că totul este posibil atunci când ai alături o marcă cunoscută. Vă invit și pe voi să îmi spuneți ce sfaturi ați primit de la mamele voastre și ce sfaturi le veți oferi fetelor voastre.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2017!
11 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.