Un hanorac personalizat costa mai putin decat un tricou?

Ciupiti-ma sa ma convingeti ca nu visez! Este adevarat ca acestea sunt preturile reale la hanorace personalizate in magazinul online de obiecte personalizate Tricouri-misto.ro?
Este posibil ca un hanorac grosut cu gluga, lungut sa coste mai putin decat un tricou? In timp ce un tricou personalizat costa 38-39 de lei, hanorac barbat personalizat „Fara Barba” costa numai 29 de lei.
Va dati seama ce inseamna asta? Pai un Mos care doreste sa lase impresia ca este bogat cu 290 de lei cumpara cadouri pentru 10 barbati din familie si lasa impresia ca este putred de bogat. Produsul cu mesaj haios care atrage atentia asupra diferentei majore dintre barbati si femei, barba (si femeile o pot avea) se afla la reducere, discountul fiind de 40 de lei.
Atat varianta “cu barba” neagra, cat si varianta feminina, un hanorac alb cu mesajul:”Nu sunt o printesa, sunt o scorpie”, costa mult sub valoarea reala, acesta fiind un cadou din partea magazinului pentru cumparatorii bine orientati. Acelasi pret sta in dreptul hanoracului albastru, frumos, personalizat cu mesajul: “Mai bine burtos de bere, decat cocosat de munca”. Am putea spune ca distribuitorii de la Tricouri-misto.ro sunt sponsori pentru bautorii autorizati de bere.
Tricoul Sperman s-a cumintit si s-a transformat in hanorac barbatesc cu gluga. Cum este o piesa serioasa de imbracaminte care se poarta pe deasupra si este vizibila de departe, la acelasi desen, explicatie noua: Superman. Dupa ce produsele au fost comandate, se poate intra in posesia lor astfel:
-prin curier-rapid, la cel mult 2 zile de la plasarea comenzii
-prin posta, la maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii
-se ridica personal de la sediul magazinului.
In tara, la comenzi mai mari de 150 de lei, livrarea la domiciliu este gratuita 100%.
Un hanorac este un cadou inspirat datorita urmatoarelor aspecte:
-in cazul celor aflate in stoc in magazinul amintit mai sus, par mult mai scumpe decat sunt in realitate
-sunt utile pentru o perioada mare de timp. Pot fi imbracate de primavara timpuriu, pana toamna tarziu, uneori chiar si in zilele mai blande de iarna putem vedea oameni in hanorace alergand prin parc
-gluga face toti banii fiind utila cand bate vantul, cand ninge, cand ploua sau este ger, dar protejand si de razele puternice ale soarelui
-este usor, poate fi rapid impachetat si luat in bagaje in excursii si drumetii. Este recomandat in special pe munte.
-se spala repede si nu necesita calcare, daca este scuturat energic la intindere.
-avand in vedere ca este asa de folositor si este purtat o perioada mare de timp, cel care l-a oferit nu are sanse sa fie uitat.
Ce pot sa va spun, acum la final? Dat fiind ca la hanorace personalizate preturile au intrat mult la apa, grabiti-va si comandati, pana nu se vand toate produsele, elegante, bune, frumoase si practice!
Daca tot faceti o comanda, ganditi-va la intreg necesarul de cadouri, fiindca obiecte la fel de bune si de utile ca aici, nu mai gasiti! Profitati de faptul ca aici si acum un hanorac costa mai putin decat un tricou si asigurati-va necesarul de imbracaminte groasa!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.