Vreau să fiu model de videochat!

Când ești tânăr ai nevoie de bani, mai mult decât ai nevoie atunci când înaintezi în vârstă. Atunci e perioada tuturor ieșirilor, perioada tuturor distracțiilor, atunci e momentul să te simți bine și să profiți cât mai mult de acei ani frumoși.

Însă, majoritatea tinerilor duc lipsă de bani. Fie că sunt studenți și încă au nevoie de sprijinul părinților, fie că au un job part time care nu este bine plătit, e destul de greu să-și facă chiar toate poftele așa că, uneori, mai trebuie să și renunțe.

Sau… și aici vine alternativa. Cine a zis că dacă ești studentă și ai nevoie de bani pentru toate cheltuielile, plăcerile și distracția necesare vârstei nu poți avea toate astea? Cine a zis că studentele nu pot câștiga bine?

Alina, studentă în anul 3 la Litere, ne-a spus că ea și-a dorit încă din liceu, după ce a împlinit vârsta de 18 ani, să ajungă model de videochat.

„Citisem dinainte și știam că se câștigă foarte bine din acest domeniu. Am spus că aștept să termin liceul și după ce intru la facultate o să mă angajez ca model de videochat. Dar nu e totul așa de simplu precum pare. Atunci când lumea râde, vorbește pe la spate, judecă și arată cu degetul începi să ai fel de fel de îndoilei.”

Ce-i drept, videochatul nu este un job prea lăudat, deși ar trebui să fie așa pentru că România este prima țară din lume din acest domeniu. Asta le împiedică pe multe tinere să facă acest pas, deși și-ar dori asta. Însă Alina nu s-a lăsat influențată de cei din jur și a făcut ceea ce și-a dorit cel mai mult, s-a angajat la Global Models.

„Mi-am spus clar și răspicat. Vreau să fiu model de videochat! Vreau să câștig destui bani încât să-mi fac câteva pofte din când în când și vreau să fiu independentă financiar. Vreau o meserie care să mă ajute să mă dezvolt și nu să stagnez. Astfel, am aplicat la Global Models și pot spune că nu regret nicio clipă decizia luată. De atunci am avut numai de câștigat. Și când spun că am avut de câștigat nu mă refer numai la partea financiară, cât și la experiența de viață pe care am dobândit-o și noile cunoștințe.”

Videochatul dezvoltă multe capacități, nu e doar o simplă meserie care aduce bani și atât. Chiar dacă acesta este principalul motiv pentru care fetele aleg să practice videochatul, există și multe altele.

Pe www.globalmodels.ro poți găsi toate informațiile de care ai nevoie în cazul în care dorești să te îndrepți spre un astfel de domeniu. Studioul oferă o grămadă de traininguri și seminarii gratuite la început, pentru a le învăța pe modele cum să obțină cel mai bun profit, cât și pentru a le da sfaturi cu privire la modul de interacționare cu clienții. Totodată, se oferă și crusuri de limbă engleză și multe alte beneficii.

Dacă ai avut vreodată o dorință să te apuci de videochat, atunci nu mai zăbovi și aplică acum! Vei vedea cum viața ți se va schimba din primele luni!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.