Lac pentru beton – solutia optima pentru casa ta!

lac pentru beton

 

 

Pentru ca ma aflam pe ultima suta de metri in ceea ce priveste finalizarea locuintei mele de vis, am tot cautat solutiile cele mai bune si competitive pentru a da acesteia ultimul touch, care in fapt este atat de important. Si pentru ca betonul este unul dintre materialele pe care le-am utilizat la constructia casei, pentru infrumusetarea acestuia si pentru conferirea unor proprietati deosebite (pe care le voi enumera mai jos) , am decis ca cea mai buna alegere este lacul special pentru aceste suprafete din beton, pe care l-am gasit la un raport excelent calitate-pret, la Izocor Shop.

De ce am ales lac pentru beton de la Izocor Shop

Citind si cautand tot mai multe informatii despre care ar fi cea mai buna solutie de a obtine un aspect estetic deosebit al suprafetelor din beton, dar care contribuie in acelasi timp si la maximizarea proprietatilor betonului, am constatat cu bucurie ca am decis inspirat cand am achizitionat lac pentru beton de la IZOCOR®.

Dupa cum spune producatorul, avantajele acestui produs sunt multiple, iar de acestea m-am convins si eu atat in momentul utilizarii, cat si dupa ce am finalizat procesul de constructie. Este drept ca au trecut doar cateva luni de cand m-am mutat in locuinta visurilor mele, insa pana in momentul de fata sunt extrem de bucuroasa ca am ales lac pentru beton de la IZOCOR®

Iata care sunt avantajele constatate: aderenta foarte buna la suport, rezistenta excelenta la uzura, rezistenta fizico-mecanica foarte buna, rezistenta superioara la factorii de mediu (variatii de temperatura, factori meteorologici, umiditate, radiatii ultraviolete), este usor de aplicat pe orice tip de suport vertical sau orizontal etc.

Ce lac pentru beton am ales de la Izocor Shop?

 

Dupa cum veti putea observa, daca veti consulta oferta Izocor Shop, magazinul comercializeaza doua tipuri de lac pentru beton: acrilic si poliuretanic. Ei bine, eu am ales sa le folosesc pe amandoua pe diverse suprafete (din beton, bineinteles) pentru a ma convinge de proprietatile lor. Pot spune ca am fost surprinsa intr-un mod placut, produsele fiind pur si simplu, exceptionale.

 

Lacul pentru beton de la  IZOCOR® , se preteaza pentru a fi aplicat pe  pardoseli, pereti sau alte suprafete realizate din acest material (indiferent ca este vorba de constructii civile sau industriale).

In functie de tip, lacul poate fi utilizat in mai multe scopuri: pentru a asigura impermeabilizarea suprafetelor pe care este aplicat, ca strat de protectie pentru pardoseli, pereti, pavele din beton, ca strat final antipraf lucios sau strat de finisare decorativa in lucrari interioare si exterioare etc.

 

Lac  pentru beton – pentru suprafete frumoase si durabile!

lac pentru beton

Am decis sa va impartasesc  impresia mea despre lac pentru beton achizitionat de la Izocor Shop pentru ca stiu cat de stresant poate fi sa luati deciziile cele mai bune in momentul in care lucrati la un proiect drag, important pentru voi, si va doriti ca totul sa iasa perfect. Ei bine, daca doriti sa va convingeti, ca si mine, de proprietatile excelente pe care sortimentele de lac pentru beton de laIZOCOR® le au, nu ezitati sa le achizitionati.

 

Atat lacul acrilic IZOCOR® APB incolor, cat si cel poliuretanic de uzura IZOCOR® LPU, sunt special concepute pentru protejarea betonului, primul tip fiind realizat pe baza de rasini acrilice, solventi organici si diferiti adjuvanti, in timp ce lacul poliuretanic este un produs peliculogen bicomponent pe baza de rasini sintetice, solventi organici si diferiti adjuvanti, cu sistem de intarire poliuretanic.

Eu ma bucur ca am reusit sa confer locuintei mele atmosfera pe care mi-o doream cu ajutorul lacurilor pentru beton de la Izocor Shop.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.