3 pași pentru o seară perfectă în doi

Hey! V-am lipsit? Astăzi vreau să  discutăm despre o modalitate foarte simplă prin care putem petrece o seară de vis alături de persoana iubită. În primul rând trebuie să vă menționez că nu trebuie să așteptați o zi anume pentru a face asta, este suficient o zi în care sunteți ceva mai libere și vă puteți organiza. Cu cât este mai mare surpriza cu atât seara va fi mai frumoasă.

Pasul 1 din acest plan este pregătirea unei cine romantice. Nu uitați de lumânări ele vor crea o atmosferă foarte intimă. De asemenea de pe masa voastră nu trebuie să lipsească vinul, acum felul acestuia depinde și de meniul pe care îl alegeți. Nu uitați să țineți cont și de dorințele partenerului.

Decor Masa, Cina Pentru Doi, Ziua Îndrăgostiţilor

Următorul pas este reprezentat de alegerea unui film. Poate să fie unul de dragoste sau poate ceva mai pasional. dacă mă întrebați pe mine eu aș propune Fifty Shades of Grey, alegeți voi partea. De ce acest film? Pentru că în acest fel seara voastră va fi completă și în plus cel mai probabil nu veți ajunge până la final.

Știu că din ce am spus mai sus pare că treaba voastră s-a terminat, dar eu vă propun să fiți mai inventive și pentru această seară să vizitați un sex shop online. Știu că acest subiect este încă unul tabu la noi în țară, dar totuși eu consider că astfel de magazine joacă un rol foarte important în orice relație.

De exemplu Lovense este unul din brandurile care aduc un strop de pasiune și de nou în relație. Mai exact el se ocupă cu distribuirea mai multor tipuri de vibratoare. Relațiile la distanță ajung de cele mai multe ori să se termine prost, iar acest lucru se datoarează în principal faptului că alegem să nu apelăm la un ajutor extern. Vibratoarele au un rol destul de important în viața femeilor singure sau a celor care din diverse motive nu se află lângă soți lor.

Haideți însă să revenim la seara romantică de care v-am vorbit mai sus. Pentru a îl cuceri pe cel drag, dar și pentru a vă oferi o seară de neuitat vă recomand să aruncați o privire și spre pagina de accesorii marire penis. Nu cred că există bărbat care să nu își dorească un cm în plus sau femei care să refuze o mărime mai mare. Tocmai de aceea cred că un astfel de dispozitiv își poate face rapid loc în viața oricărui cuplu.

Voi ce părere aveți despre toate acestea?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.