3 stiluri moderne de amenajare a casei

Modernismul din ziua de astazi ne permite sa fim expresivi prin alegerile noastre si sa ne personalizam orice lucru, de la felul de a fi, de a ne imbraca, pana la modul in care vor arata evenimentele noastre sau caminul mult visat. Alaturi de Folina venim cu inspiratie si iti prezentam 3 stiluri moderne pentru care poti opta la amenajarea si/sau redecorarea casei tale. Hai sa le dezcoperim impreuna!

1. Tematica abstracta

Daca esti o persoana nonconformista poti apela la o serie de aranjamente cat mai abstracte pentru a da casei tale un tonus inedit. Poti opta pentru elemente de decor precum figurine cu design abstract, picturi pe pereti, perdele in aceeasi nuanta si chiar si mobila cu un design similar.

2. Tematica marina

Este una din cele mai placute si relaxante idei de amenajare. Daca iubesti tematica marina, fie ca lucrezi intr-un domeniu de corelatie, fie ca ti se pare o idee ingenioasa, aceasta alegere iti va oferi un tonus al casei pozitiv si te va face sa te simti pretutindeni mai aproape de mare. Poti opta pentru autcolant decorativ cu tematica la nivelul peretilor, iar pentru decorul realizat din piese mici, poti opta pentru obiecte de decor cu tema marina: ped-uri, figurine, magneti, etc. Mobila poate fi de la clasica, pana la o canapea scaldata de nuantele vibrante ale valurilor marii.

3. Stilul printesa

Daca esti femeia care ia deciiile in casa si ai libertatea de a-ti amenaja caminul dupa propriul plac, poate ca dintre toate cele trei teme cea cu tenta regala ti se va parea cea mai buna optiune. Poti merge pe stilul clasic de unde nu va lipsi rozul, covor de blana, asternuturi imblanite si in nuante rozalii, fie pentru varianta usor dark, in nuante de negru, alb, auriu, marble, etc.

Daca inca nu te-ai decis ce tema ti se potriveste cel mai bine, acceseaza Folina pentru si mai multa inspiratie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.